Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-05-2008, 10:22   #1
jaSmin
 
jaSmin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Manchester'dan uçuk istek !

Click the image to open in full size.M.United Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo'yu isteyen R.Madrid'e öyle bir teklif verdi ki..



Cristiano Ronaldo'yu transfer etmek için 80 milyon euroyu gözden çıkaran Real Madrid'e Manchester United'tan ilk kez yanıt geldi. Şampiyonlar Ligi şampiyonu ManU, Portekizli'ye karşılık Madrid'in yarısını istedi.

Lig TV'nin internet sitesinin haberine göre; Daha önce Ronaldo'yu satmayacaklarını açıklayan ve Real Madrid'in hiçbir teklifine yanıt vermeyen Manchester United'ın ilk cevabı şok edici oldu. Ronaldo'ya karşılık 50 milyon euronun yanısıra Diarra, Robinho ve Sergio Ramos'u isteyen Kırmızı Şeytanlar, İspanyol basınının alay konusu oldu. İspanyollar, Ferguson'u uçmakla suçlarken, teklifin Real Madrid için asla kabul edilemez olduğu konusunda birleşti.

TOPLAM MALİYET 140 MİLYON EURO
Real Madrid, gözünü karartıp bu teklifi kabul ederse, Portekizli yıldızın maliyeti en az 140 milyon euroyu bulacak. Beyaz Şimşekler, üç yıldızı için Santos, Lyon ve Sevilla'ya toplam 90 milyon euro bonservis bedeli ödemişti. Ancak şu anda Ramos ve Robinho'nun değeri 40 milyon euro civarında.

Ronaldo için yıllık 9.5 milyon euro ödemeyi düşünen Ramon Calderon'un ManU ile daha düşük bir bedelle anlaşmaya çalışması beklenirken, Portekizli'nin İspanya'da futbol oynamak istemesi İspanyolların umudunu artırıyor.
jaSmin Ofline   Alıntı ile Cevapla