Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-05-2008, 12:56   #7
Explorer
Banned

Explorer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

gayet güzel sonuçtu...Türkiye ne olursa olsun ilk 7 sırada olur gurbetçilerden ötürü bu sistemde...ben müzikten çok anlamam...do-re-mi den falan...koreografiden de az buçuk...profosyoneli değilim...diyelimki bizim parçamız koreografi açısından oldukça sadeydi ve gösterisşizdi...yinede ilk 4 e girmeliydi...geçen sene sırpların saçma sapan şarkısından sonra bu senede ruslar...birinciliği bana göre yunanlar haketmişti...ama olmadı...eski sovyet sahasında rusya fedesasyonu etkinliğini artırdıkça ve finansal olarak bilhassa baltık ülkelerine birşeyler vaad etmeye başladıkça bu iş böyle olacak...bence baltık vatandaşlarına oy vermeleri yasaklanmalı...bu sistemde gerçekten hakedenin kazanması güç...

ben müzik bilgisinden uzak şekilde bir değerlendirme yaptım..sorunda tam burada işte...müzik yarışması yapıyorsan müzik bilgisi olan bir juri değerlendirmeli..sms gelirleri çok mu önemli?...o zaman en azından getireceğin sistemin etkisi olmakla beraber yine asıl seçim juriye bırakılmalı...çok iyi parçalar yoktu...saçma sapan parçalar 12 tam puan alabildi...adaletsiz bir sistem..bence bu sistemdeki bir yarışmaya katılmanın mantığı yok...zaten ilk 10 a her halukarda girersiniz...