Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-05-2008, 13:13   #1
braveheart1903

braveheart1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

bu kadar yabancı birarada nasıl oynatılacak!!!

eğer söylenen isimler doğruysa şu an elimizde;zapotonocy,sivok,seriç,cisse,tello,delgad o,bobo,holosko var.zaten türkiyede 6+2 yabancı sınırlaması var ve bildiğimiz gibi sahada 6 yabancı oynatılabiliyoruz.bu durumda yukarıda yazan 8 futbolcudan hangi 6sı türkiye süper liginde forma giyecek merak ediyorum.

eğer defansın 4lüsünü 3 yabancı koyarsak(zapotonocy,sivok,seriç)bu durumda 3 yabancı kullanma şansımız kalıyor(cisse,tello,delgado,bobo,holosko) bu 5lidenhangi ikisi dışarıda kalır merak ediyorum???he yok sivok ön liberoda oynarsa bu sefer cisse dışarıda kalacak oyuncudur bu durumda hala takımda ne işi var neden satılmıyor?belki bi ihtimal seriç saha dışında kalabilir bu durumda sezon boyu yine deli iboya mı kalacak sol bek(çünkü biliyoruz ertuğrul hoca telloyu bir türlü sol bekte kullanmıyo)holosko ve bobo forvet hattında çok iyi işler yapacağına inanıyorum ve ikiliyi bozacağını sanmıyorum bu durumdada takımın bu seneki beyni olması beklenen delgado mu yedek kalacak???ben bu işin içinden çıkamadım arkadaşlar bu kadar plansız ve programsız transferde hayatımda görmedim.önceden sezon başı transfer yapılınca kafamda bi ilk 11 şekillenirdi ama bu sene nasıl olacak hiç kestiremiyorum???