Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-05-2008, 14:45   #1
Burcu_BJK1903
Banned
 
Burcu_BJK1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Mehmet Yozgatlı'ya Kocaelispor Talip...

Transfer Çalışmalarına Hız Veren Kocaelispor, Beşiktaş'ın Gözden Çıkardığı Mehmet Yozgatlı'ya Talip Oldu. Görüşmelerin Olumlu Geçtiği ve Para Konusunda Anlaşmaya Varılması Durumunda Transfer Gerçekleşecek.

Transfer çalışmalarına hız veren Kocaelispor, Beşiktaş'ın gözden çıkardığı Mehmet Yozgatlı'ya talip oldu. Görüşmelerin olumlu geçtiği ve para konusunda anlaşmaya varılması durumunda transfer gerçekleşecek.

Türkcell Süper Lig'in yeni takımlarından Kocaelipor, dört bir koldan transfer çalışması yapıyor. İç transferde Bank Asya 1. Lig'inde geçen sezon gol kralı olan ve takımını Süper Lig'e çıkaran Taner ile anlaştıktan rota, dış transfere çevrildi. Körfez ekibi, gol yolundaki açığını Taner'in yanında Beşiktaşlı futbolcu Mehmet Yozgatlı ile giderme düşüncesinde.

Mehmet Yozgatlı'nın teklife sıcak baktığı öğrenilirken, para konusunda anlaşma sağlanması durumunda transferde sorun kalmayacak. Kadrosunu güçlendirmek için birkaç iyi transfer yapmak isteyen Kocaelispor, aynı zamanda defans oyuncusu Tolga Seyhan'ı da transfer etmek istiyor.</SPAN>
__________________
Click the image to open in full size.

Yönetime İSYAN, İnadına TORAMAN
Burcu_BJK1903 Ofline