Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-05-2008, 14:46   #1
Burcu_BJK1903
Banned
 
Burcu_BJK1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Karamürsel Beşiktaşlılar Derneği Kuruldu

Kocaelinin Karamürsel İlçesinde, Karamürsel Beşiktaşlılar Derneği Kuruldu. Bugün İlk Kongresini Yapan 87 Üyeli Dernek, Yapılan Seçimle Yönetimini Belirledi.


Kocaelinin Karamürsel ilçesinde, Karamürsel Beşiktaşlılar Derneği Kuruldu. Bugün ilk Kongresini yapan 87 üyeli dernek, yapılan seçimle yönetimini belirledi.

Karamürsel Beşiktaşlılar Derneği Başkanlığına seçilen Bülent Arslan'ın yönetim kadrosu ise şöyle oluştu; Başkan yardımcısı Onur Açık, Muhasip Fuat Erol, Sekreter Erhan Yılmaz ve Üyeler, Hasan Olgun, İsmail Yamak ve Muammer Altın'dan oluştu.

Denetleme kuruluna ise Rıdvan Açık, Murat Fitoz ve Selman Açık seçildi. Cami Atik mahallesi, Selahattin bey sokakta açılan dernek binasına fanatik bir Fenerbahçeli olan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım da katıldı.

Bir çok fanatik Beşiktaş taraftarı da Dernek binasının önüne gelerek Karamürsel Beşiktaşlılar Derneğinin faaliyete geçmesine destek verdiler. Dernek binası girişine, 'Karamürsel Çarşı' pankartı da asan Beşiktaşlılar, kongre öncesinde toplu resim çektirdiler.</SPAN>
__________________
Click the image to open in full size.

Yönetime İSYAN, İnadına TORAMAN
Burcu_BJK1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla