Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-05-2008, 19:05   #1
burki8686
 
burki8686 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
İnanmayan Baksın Süper Bir Defans oyuncusu aldık:):)

Arkadaslar bazı arkadaslar bu sinan enginin gercek yüzünü hala bilmiyor aslında bu konuyu nostalji bölümüne taşımak lazım ama malum son günlerde sinan enginin bomba transfer yaptık sözleri bana bir seyleri hatırlattı bi 4 ay öncesine dönmeye nedersiniz?Umarım herkes burdan bir ders cıkarabilir....



Beşiktaş Menajeri Sinan Engin, Gordon Schildenfeld'in transferiyle ilgili konuştu. Engin, Fenerbahçe'ye de taş attı.

Click the image to open in full size.

Basına değerlendirmede bulunan Menajer Sinan Engin, ''Çok iyi bir futbolcuyu kadromuza katmanın mutluluğunu yaşıyorum. Gordon çok genç ve yetenekli bir oyuncu. Biz bu oyuncuyu Drpic'i izlerken görüp çok beğenmiştik. Dinamo Zagrepli yöneticileri ikna etmemiz zor oldu ama harika bir oyuncu Beşiktaş forması giyecek. İddia ediyorum Fenerbahçe'nin yeni oyuncusu Maldorano'yu iyi transfer diyenler bakalım Gordon Schildenfeld'i izleyince ne diyecekler? Bu müthiş transfer için Başkanımıza teşekkür ederim'' dedi.

Beşiktaş'ın transferinden vazgeçtiği Dino Drpiç'le aynı takımda yer alan ve takımıyla birlikte Antalya'da kampta olan Hırvat stoper Gordon Schildenfeld, 23 yaşında ve 1.91 m boyunda.

Dinamo Zagreb'te oynadığı 32 maçta 2 gol atan Hırvat stoper Gordon Schildenfeld, 2007 yılında Sibenik takımından transfer olmuştu.

Dinamo Zagreb'ten 2 Milyon avro bonservis bedeliyle alınan Schildenfeld, 2 yılı opsiyonlu 3.5 yıllık sözleşmeye imza atacak
__________________
Yeter Artık!!! İstifa Etme,İntihar Et!!

Konu burki8686 tarafından (26-05-2008 Saat 19:08 ) değiştirilmiştir..
burki8686 Ofline