Bir takım sadece 11 kişiden oluşmuyor. Kartal52'nin de dediği gibi, bunun sakatlığı var, cezalısı var, var oğlu var. Hele bizimki gibi bahtsız bir takımın bu gibi belalara bulaşma şansı diğer takımlara oranla daha fazla. (Fenerasyon, Gökhan Cam vb) Geçen sezon Serdar Kurtuluş neredeyse hiç yoktu. Cisse sakatlandı, Koray'ı da satınca, ne yapacağımızı şaşırdık.
Bütün yabancıların aynı anda ilk 11'de olması gerekmiyor.
"Falanca kulübede oturmaz, problem çıkarır" gibi söylemleri kabul etmiyorum. Elin takımlarında ne adamlar kulübede bekliyor da, sesleri çıkmıyor. Bizim yabancılar onlardan daha mı üstün?
Spor basınının gazına gelmeyin. O şeref yoksunlarının en çok sevdiği şey "falancayla filanca yanyana oynar mı? Oynar diyorsanız bu numaraya SMS, oynamaz diyorsanız şu numaraya SMS atın" anketleri yaparak milletin aklına karpuz kabuğu düşürmek ve o kuş beyinleriyle taraftarları birbirine düşürerek yeni tartışmalar yaratmaktır.
Ne yazık ki, çoğu zamanda bunda başarılı oluyorlar. Ben de insanların göz göre göre nasıl birbirine düştüklerini hiç ama hiç anlayamıyorum.
__________________ yalnızlık alır götürür, vay beni yazık bana, eller böyledir hep ayırır karışıp sevdalara |