Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-05-2008, 22:49   #18
_Blackseagless_
Banned

_Blackseagless_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
burki8686´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaslar bazı arkadaslar bu sinan enginin gercek yüzünü hala bilmiyor aslında bu konuyu nostalji bölümüne taşımak lazım ama malum son günlerde sinan enginin bomba transfer yaptık sözleri bana bir seyleri hatırlattı bi 4 ay öncesine dönmeye nedersiniz?Umarım herkes burdan bir ders cıkarabilir....

Beşiktaş Menajeri Sinan Engin, Gordon Schildenfeld'in transferiyle ilgili konuştu. Engin, Fenerbahçe'ye de taş attı.

Click the image to open in full size.

Basına değerlendirmede bulunan Menajer Sinan Engin, ''Çok iyi bir futbolcuyu kadromuza katmanın mutluluğunu yaşıyorum. Gordon çok genç ve yetenekli bir oyuncu. Biz bu oyuncuyu Drpic'i izlerken görüp çok beğenmiştik. Dinamo Zagrepli yöneticileri ikna etmemiz zor oldu ama harika bir oyuncu Beşiktaş forması giyecek. İddia ediyorum Fenerbahçe'nin yeni oyuncusu Maldorano'yu iyi transfer diyenler bakalım Gordon Schildenfeld'i izleyince ne diyecekler? Bu müthiş transfer için Başkanımıza teşekkür ederim'' dedi.

Beşiktaş'ın transferinden vazgeçtiği Dino Drpiç'le aynı takımda yer alan ve takımıyla birlikte Antalya'da kampta olan Hırvat stoper Gordon Schildenfeld, 23 yaşında ve 1.91 m boyunda.

Dinamo Zagreb'te oynadığı 32 maçta 2 gol atan Hırvat stoper Gordon Schildenfeld, 2007 yılında Sibenik takımından transfer olmuştu.

Dinamo Zagreb'ten 2 Milyon avro bonservis bedeliyle alınan Schildenfeld, 2 yılı opsiyonlu 3.5 yıllık sözleşmeye imza atacak

Burki arkadaşım , dostum haddini aştığının farkındamısın kendine eleştirecem diye her allahın günü sinan engine küfürler savurup duruyorsun işin acı yanı forum yönetimi bu na müsade ediyor. yav susun oturun adamlar alındı artık sinan engin bu akşam bjk tv de ben kefilim aldığım bu adamlara dedi daha ne dırdır ediyorsun , bende sinan engin e kefilim sinan yanlış iş yapmaz , transferi ertuğrul yapsaydı sinan engin kefil olmazdı o futbolculara . Eğer adamlar kötü oynarsa dırdır edersiniz , yav varya ezik medyadan fazla kulübün aleyhine çalışıyorsunuz . en az ezik medya kadar zarar veriyorsunuz.