Alıntı:
burki8686´isimli üyeden Alıntı
küfür mü yağdırıyorum??Pardonda yazıda küfür nerde ben pek secemedim?ayrıca Forumda demokratik teamüller ve saygı sınırlarını aşmayan bir cercevede herkes eleştirilebilir.Bu sözleri ben söylemedim sinan engin söyledi yukarda bir arkadasta yalan demiş bu forumun önceki tarihli sayfalarını karıştırırsanız hepsinin gerçek olduğunu görürüsnüz.benim dediklerime kanıt istiyorsanız onu da gösteriyim....İşte gordon transferinde sinan enginin açıklamları daha doğrusu itirafları: MARATON.COM.TR: GORDON’U KİM ALDI? Sinan ENGİN: Burada transferler beraber yapılır. Beraber aldık.
Bu arada hala inanmazsanız ligtv.com'da özel röpartajda kendi kulaklarınızdan da duyabilirsiniz.
Gordon giderken bunları soyleyen gelirken neler demiştir acaba bi düşünün cok olmadı yani un utmak için balık hafızalı olmak gerekir.Gordona da kefil olunmuştu. |
Kardeşim benim sadece bu konunu demiyorum genel konuşuyorum senin mesajlarını devamlı takip ederim çoğu zaman harika yorumların vardır ama konu sinan engin ve yönetime gelince bazen kantarın topuzu kaçıyor . Dikkatli olmak lazım hakaret başka eleştiri başka . tabiki eleştiri olacak ve olmalıda ama hakaret asla olmamalı .
sevgilerimle.