Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-05-2008, 07:46   #1
Burcu_BJK1903
Banned
 
Burcu_BJK1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Savunma yabancılaştı

Defansta yaşanan hatalar nedeniyle Beşiktaş savunması tepeden tırnağa değişti... Toraman ile Ali durumu şöyle yorumladı: Hak eden oynar!
27.5.2008

Baki & Gordon gittiSakatlıklar, cezalar, formsuzluklar nedeniyle bir türlü beklenen performansı sergileyemeyen Beşiktaş savunması tamamen değişti... Baki Mercimek ve Gordon’la yollar ayrılırken, Gökhan Zan ile henüz sözleşme yenilenmedi. Yeni sezonda Seriç’in solda Sivok ile Zapotocny’nin de savunmanın ortasında görev yapması planlanıyor. Transferleri yorumlayan Ali Tandoğan, “Transferler hayırlı olsun. Ben işime bakarım. Kimin gelip-gittiği önemli değil. Hak eden çıkar, oynar” diye konuştu.

‘Forma endişem yok’
Beşiktaş'ta en çok forma giyen isimlerden olmasına karşın milli takıma çağırılmayan İbrahim Toraman ise, “Yeni arkadaşlara başarılar diliyorum. Şahsen tanımıyorum ancak İtalya’da oynadıklarına göre savunma yönleri çok güçlü olmalı. Umarım bizelere katkıları olur. Benim forma endişem yok. Fakat bunun için daha fazla çalışıp, hatalarımı en aza indireceğim. Futbol bir takım oyunudur. Hataları sadece savunmaya bağlamak biraz haksızlık olur” ifadesini kullandı.
__________________
Click the image to open in full size.

Yönetime İSYAN, İnadına TORAMAN
Burcu_BJK1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla