Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-05-2008, 10:01   #1
Skyblues
 
Skyblues - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Exclamation YÖNETİME KİMLER TALİP?

Beşiktaş Kulübü Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz, siyah-beyazlı kulübün bu sezon ligi istenilen düzeyde bitirmediğini söyledi.

Kalyon Otel'de yapılan ''11 Altın Adam'' yarışmasının jüri toplantısına onur konuğu olarak katılan Karadeniz, Beşiktaş'ın bu sezon ligde beklenen başarıyı yakalayamadığını belirterek, ''İster hakeme, ister saha ve tribüne, ister teknik heyete, ister yönetime bağlayın; hiçbir Beşiktaşlı üçüncülüğü kabul etmez. Yönetimin teknik heyete her türlü desteğini verdiğinin şahidiyim. Varsa başarısızlığın sahibi de olmalılar'' dedi.

Yalçın Karadeniz, bu sezon Sivasspor'un şampiyon olmasını istediğini ifade ederek, ''Ben başkanımız sürçü lisan ettiği gibi 'Beşiktaş olmadıysa Galatasaray şampiyon olsun' demek gibi bir şeyin içine düşmek istemiyorum. 'Beşiktaş olmadıysa Sivasspor olsaydı' diyorum'' diye konuştu.

Beşiktaş Kulübü eski yöneticisi İhsan Kalkavan ise bir soru üzerine, yöneticiliğe aday olmayacağını daha önce birçok kez açıkladığını hatırlatarak, ''Ama tabii Beşiktaş'ın gidişatına bir Beşiktaş taraftarı olarak kayıtsız kalmak mümkün değil. Zaman zaman kendi arkadaşlarımız arasında bu konuyu gündeme getiriyoruz. Kimler aday olabilir, birtakım toplantılar yapıyoruz. Beşiktaş'a bundan sonraki seçimlerde talip, çok kaliteli bir ekip var. Bunlar seçim yaklaştığı zaman ortaya çıkacaklardır. Beşiktaş'ın yarınları daha güzel olacak'' dedi.

OTYAKMAZ: ''STATÜNÜN KURBANI OLDUK''

Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, ligi 4. sırada bitirmeleriyle ilgili, ''Birkaç gol averajla statünün kurbanı olarak İntertoto Kupası'na katılmak bizim için buruk bir mutluluk oldu'' diye konuştu.

Otyakmaz, çok fazla oyuncu transfer etmeyeceklerini, sadece bir santrfor ve bir de orta sahanın soluna futbolcu alacaklarını kaydetti.

Bu arada, toplantıya katılan Avukat Mert Van, seyircisiz maç oynama cezasıyla ilgili Futbol Federasyonu'na karşı dava açtıklarını söyledi. Mert, müvekkilinin bir Galatasaray taraftarı olduğunu belirtti.
Skyblues Ofline   Alıntı ile Cevapla