Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-05-2008, 13:22   #1
Burcu_BJK1903
Banned
 
Burcu_BJK1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 'Beşiktaş'ta Üçüncülük Kabul Edilebilir Bir Sonuç Değil'

2007/2008 Sezonu'nda düzenlenen, 11 Altın Adam Yarışması'nın son jüri toplantısına onur konuğu olarak katılan Beşiktaş Jimnastik Kulübü Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz, takım olarak elde edilen üçüncülüğün kendileri için bir başarı olmadığını söyledi.

Kalyon Otel'de düzenlenen toplantıda basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Divan Başkanı Yalçın Karadeniz, Beşiktaş'ın bu sezon ligde beklenen başarıyı yakalayamadığını belirterek, ''İster hakeme, ister saha ve tribüne, ister teknik heyete, ister yönetime bağlayın; hiçbir Beşiktaşlı üçüncülüğü kabul etmez. Yönetimin teknik heyete her türlü desteğini verdiğinin şahidiyim. Varsa başarısızlığın sahibi de olmalılar.'' dedi.

Divan Başkanı Karadeniz, bu sezon Sivasspor'un şampiyon olmasını istediğini ifade ederek, "Başkanımız Beşiktaş olmazsa Galatasaray şampiyon olsun demişti. Ben başkanımızın sürçü lisan ettiği gibi 'Beşiktaş olmadıysa Galatasaray şampiyon olsun' demek gibi bir şeyin içine düşmek istemiyorum. Bunun karşısındayım. Biz olamıyorsak o zaman Sivasspor'un şampiyon olmasını isterdim. Beşiktaş için üçüncülük kabul edilecek bir sonuç değildir. Beşiktaşlı yalnız şampiyonlukla mutlu olur, bunu başarı sayar. Yönetimin teknik heyete gerekli desteği verdiğini çok yakından biliyorum. O zaman teknik heyet başarısız oldu demektir. Başkan Demirören için söylenen 'tek adam' yakıştırması her kulüpte vardır. Onun tek hatası sanıyorum çalışma arkadaşlarını iyi seçememesinden kaynaklanmaktadır." diye konuştu.

Divan Başkanı Karadeniz, konumu itibarıyla bazı konularda gerekli açıklamayı yapamadığını da sözlerine ekledi.</SPAN>
__________________
Click the image to open in full size.

Yönetime İSYAN, İnadına TORAMAN
Burcu_BJK1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla