Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-05-2008, 18:06   #5
candankolik

candankolik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
burki8686´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ben holosokonun alınması gerektiğini kaleye bu kadar hızlı giden bir oyuncunun beşiktaşta bulınmadığını söylemiştim ayrıca TELLO TRANSFERİNDE DE milli maçlarını izledikten sonra çok faydalı olacağını belirtmiştim.Bunları ben şöyle dedim böyle dedim demek için söylemiyorum.Hemen atlamadığımı belirtmek için söylüyorum.Zapotocnyden cok olmasa da menun sayılırım sivoka güveniyorum ama seric beni düşündürüyor.Bugün pana bizden üzülmezi istese biz bile bu kadar yorum yapmayız.Adam hakkında bir tane olumlu yok ve bu da taraftarın moralini bozuyor gene mi diyor....Ama her nasıl oluyorsa malesef yönetimimizin kefil olduğu adamlar hem bozuk cıkıyor?Kefilliiği de ayağa düşürdüler ben kefilim ne demek?Kötü cıkarsa bende giderim demek!yani gene moraran "taraftar" değil yönetim ve destekçileri oluyor bence...

biz ibrahim üzülmeze sallıyoruz ama adam artık yaşlandı. hücum yönünü 8 senedir neredeyse hiç geliştiremedi ama yaşlanmadan önce defansı mükemmel kapatıyordu bence. mesela 100.yılımızda o mükemmel kadromuzda sol tarafta hiç sırıtmıyordu.

ama artık futbol geçti kaptandan.

peki ya seriçe ne olmuş.29 yaşında daha. futbolunun tam olgunluk devresinde.bu transfer çok ciddi sıkıntı. devre arası sol bek arıycaz gibi.