Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-05-2008, 07:48   #1
Burcu_BJK1903
Banned
 
Burcu_BJK1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 'Üçü de sıradan'

Eski futbol şube sorumlusu Kolot, Zapotocny, Sivok ve Seric´in Beşiktaş´ta oynayacak kalitede olmadığını belirtip, "Başkanı fena halde yanıltıyorlar" dedi.
28.5.2008



‘Bunlardan yeterince var’
Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’ın geçen sezon aldırdığı oyuncuları beğenmediği için yönetimle ters düşen ve görevi bırakan eski futbol şube sorumlusu Abdi Celalettin Kolot, yeni transferler Zapotocny, Sivok ve Seric’i de ‘sıradan’ olarak nitelendirdi. Kolot, “Başkanı fena halde yanıltıyorlar. Teknik ekibin, menacerin vizyonları belli. Alınan isimler sıradan. Beşiktaş’ta bunlardan yeterince var. Eğer Beşiktaş yabancı transferi yapacaksa, kimsenini adına söz edemeyeceği isimler olmalı” dedi.

‘Başkan iyi niyetli ama...’
Zamanında bunları söylediği için çok eleştirildiğinin altını çizen Abdi Celalettin Kolot, sözlerine şöyle devam etti: “Ama şimdi herkes görüyor, sonuçlar ortada... Bana göre bu takımın başarılı olması için öncelikle en baştakilerin, yani bütün teknik kadronun ve menacerlerin gözden geçirilmesi gerekir. Başkan Yıldırım Demirören’in iyi niyetinden zerre kadar şüphem yok. Fakat güvenip inandığı kişiler tarafından maalesef yine yanlış yönlendiriliyor, benden uyarması.” l Orhan YILDIRIM


Kısa...Kısa...

‘Üçüncülük kabul edilemez’

Beşiktaş Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz, bu sezon ligi istenilen düzeyde bitiremediklerini söyledi. “İster hakeme, ister saha ve tribüne, ister teknik heyete, ister yönetime bağlayın; hiçbir Beşiktaşlı üçüncülüğü kabul etmez” diyen Karadeniz, “Başkanımızın sürçü lisan ettiği gibi ‘Beşiktaş olmadıysa Galatasaray şampiyon olsun’ demek gibi bir şeyin içine düşmek istemiyorum. ‘Beşiktaş olmadıysa Sivasspor olsaydı’ diyorum” ifadesini kullandı.

Geçmiş olsun Büyük Başkan
Türk sporunun saygın isimlerinden olan Beşiktaş Kulübü Onursal Başkanı Süleyman Seba, özel bir klinikte sol gözünden başarılı bir operasyon geçirdi. Durumu iyiye giden Süleyman Seba’nın evinde dinlendiği açıklandı. Bu arada Beşiktaş Kulübü, resmi internet sitesi aracılığıyla ‘Onursal Başkan’a’ bir geçmiş olsun mesajı yayınladı.

Tüyoyu Haşmet Bedii Kürüm verdi
Eski yönetici ve futbol şube sorumlusu Haşmet Bedii Kürüm’ün, kendi döneminde kamp yapılan Avusturya’daki tesisleri menacer Sinan Engin’e anlattığı ve bu nedenle 23 Temmuz-5 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek ikinci etap kamp çalışmalarının burada yapılmasına karar verildiği belirtildi.

Potada yıldızlar iyi başladı
Samsun’da düzenlenen Yıldız Erkekler Türkiye Şampiyonası’nda mücadele eden Beşiktaş, ilk maçında Banvit’i 86-84 yendi. A Grubu’nda Karşıyaka, Banvit ve İstanbul Kadıköyspor ile bir üst tura yükselmek için mücadele eden Siyah-Beyazlılar, ikinci maçında bugün saat 11.00’de Kadıköyspor’la karşılaşacak.
__________________
Click the image to open in full size.

Yönetime İSYAN, İnadına TORAMAN
Burcu_BJK1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla