Birgün Sadece birgün istemiştim senden bana ayıabileceğin bir gününü kendimi anlatabileceğim bir gününü.. O kadar zor gelmiştiki ozamanalr sana o birgün ne akdar yalvarmıştım sevgimden sana.. Yıllarım vardı peşinde hep uzaktan imrenerek bakmıştım sana. Herşeyini öğrenmiştim, ama hiçbirşeyin olamamıştım.. Seni sana anlatırken bildikerim seni etkilemişti. En zor gunlerinde yanında olmuştum haberin olmadan gözyaşı dökerken sen seninle ağlamıştım.. Yüzünü gülerken gördüğmüde bende gülmüştüm.. Kimseye anlatamıyordum içmidekileri. Sana analtmak benim yaptıgı en buyuk cesaretti. Bir anda girmiştim hayatına biranda çıkmıştım karşına yılalrın üstüne sadece bir an görebilmiştin beni iyice süzmüştün ve gitmiştin uzaklaşmıştın... Haber yolluyodum durmadan sana seni beklediğimi hep aynı yerde her pazar gunu sadece seni beklediğimi. Her seferinde bakmıştın uzaktan bana ama birkez olsun gelmemiştin yanıma.. Bir gün sadece birgün görememiştin beni orda bir pazar günü.. Haber yollamıştın işte ozaman bana nerdesin diye.. Bir yıl beklediğmi yerden gitmemin tek sebebi ogün senin doğumgünün olmasıydı hediye almaya gitmiştim sana. Ve sen görememiştin beni sadece ogün görememiştin...
Biranda en başa dönmüştük seninle ve en sonunda bana ayıramadıgın vakitler içni bir yazı yazmıştım pencerenin camından içeri atmıştım aldıgında dışarı bakmıştın ama ben çoktan gitmiştim oralardan.o gun bugundur yanına gelmemiştim.. Taki biray sonra karşılaşmıştı ksneinle yolalrımız bir olmuştu ama ikimzind esöyleyecke bir sözü yoktu kafanı eyip gitmiştin yanımdan...
İlk defa üzülmüştüm o kadar hayatımda kavuşamamakta vardı sana.. ama yine yapacaktım.. Bianda koştum sana karşı sırtına dokundum yüzünü bana döndüğnüd ehiçbişey demeden öptüm seni şaşkındın şaşırmıştın dudaklarından ayrıldıgımda bana bakmıştın uzun bi bekleyişin ardından bir öpücükte sen vermiştin bana ayatlarımzı böyle birleşmişti seninle... Uzun yılalr sürmüştü ve sonunda yine ayrılmıştık olmayacak nedenelrden.en çok ayrılırken üzüldüğüm kişiydin ve şu hayatta ayrılırken yanından üzüldüğüm tek kişisin...
Mustafa Kurt ( pusucukurt )
__________________ |