Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-05-2008, 12:35   #10
cartmanp
 
cartmanp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Holosko'yu aldığımızda bu kadar paranın werilmesi herkes tarafından eleştiriliyor herkes tarafından acaba westel manisaspordan alınmış bir adama 5 milyon euro + burak yılmaz ve koray avcı werilir mi diye tartışıyordu.Açıkçası bende bu konuda emin değildim çünkü koray avcı kulübümüzde sevilen futbolcular arasında geliyordu we 4-3 lük galibiyette son golü atan isimdi.Burak yılmaz ise seneye fırtına gibi başlayıp yawaş yawaş bir düşüş içerisinde bir anda söndü.Toparlanmaya çalıştı olmadı ama yine de daha iyi olabilirdi.Bu durumda iş işten geçti ama benim fikrimce takasta farklı adamlar kullanılabilirdi.

Gelelim holoskoya ;
Holosko tartışmasız bu takımın en iyi futbolcusu olduğunu gösterdi.Takıma uyumu takımın öncelikle onun ayağına bakması taraftarların sevgilisi olması yaptığı açıklamalar ile klübü bu kadar sevmesi her geçen gün onu daha da beşiktaşlı yapıyordu.

Gelelim bu sene holosko ne oalcak nasıl oynayacak.Ben öncelikle holoskonun fenerbahçede deivid tarzında sağ kanat forwet arası bir yerde oynamasının daha mantıklı olacağını düşünüyorum çünkü delgado da oynayacağından önliberomuzun tek kişi kalması defansif yönümüzü azaltacak we de o bölgede problem yaşayabiliriz.Holosko konusunda artık kimse bir şey diyemez çünkü bu adamı istediğin yere koy istediğin gibi oynat türkiyenin en değerli forwetidir.

Şimdi sene başı herkes konuşuyordu tartışıyordu holoskoya bu kadar para werilmez diye.. Çok haklılarmış holoskoya bu para werilmez çünkü o aldığının en az 2 3 katını hakediyor.Elimizden kaçırmamamız için boboda olduğu gibi bu adamın parası da arttırılmalı..Çünkü böyle adamlar türkiyeye senede 1 falan gelir.

Her şeye rağmen alınabilecek bütün yabancılara holoskodan fazla bir para werilmemesi holoskonun takımdaki değerini görmesini we bilmesini sağlayıp onun performansını da arttıracağını düşünüyorum..

İnş 2 3 sene sonra 20-25 milyon eurolara seni Juventus veya Milan gibi bir devde görürüz.Bunun olmaması için hiç bir neden yok..

Seviyoruz seni Filip Holosko..
__________________
Lütfen forum kurallarını okuyunuz..
cartmanp Ofline