Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-05-2008, 18:12   #244
msaldiray
 
msaldiray - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
samet1903´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
çarşı olmadan besiktas taraftarından bi ... olmaz da ondn !!!

çarşı tabiki beşiktaş ın önüne geçer. sebebi de şu: dünyanın en iyi en görkemli en ateşli taraftarına sahibiz. sesimizi dünyada duymayan kalmadı. 132 desibel yaptık, kan verdik , karşı çıktık, onu yaptık bunu yaptık..

öbür taraftan takıma bakıyoruz. 13 senede bir şampiyonluk. 2 kere uefa ligine kaldık. 3. olmak bir üst tura çıkmak için yeterliyken onu bile yapamadık. şampiyonlar liginde de bir başarımız yok.

şimdi soruyorum.. üstüne düşen her görevi fazlasıyla yapmış olan çarşı mı bırakıp gitmeli? yoksa beşiktaşımızı bu hallere getiren, dünya markası yapamayan, çarşı isminin arkasında bırakan aciz,basiretsiz, beceriksiz yönetim mi?
Ağzından çıkanı kulağın duysun laflarına dikkat et istersen. Sen bizler hakkında nasıl konuşuyorsun öyle. çarşı olmadan besiktas taraftarından bi ... olmaz da ondn !!! ŞU LAFA BAK YA. Kimsiniz siz yaw..

Allahım Yarabbim adamların laflara bak.. Hepiniz akıllı olacaksınız bundan sonra aklınızı başınıza alacaksınız işte o kadar. Boşa yönetimi ve bizim gibi Beşiktaş taraftarlarına laf söylemeyen bugünün tek sorumlusu bi tarafları kalkan sizlersiniz..
msaldiray Ofline