Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-05-2008, 22:08   #1
HandaN
hüngürella
 
HandaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Gençlerden Seçmelere Yoğun İlgi

Futbol Altyapımız, geleceğin yıldızlarını arıyor. Futbol seçmelerine gençler yoğun bir ilgi gösterirken, kayıtlarımız 1 Haziran Pazar günü sona erecek. Futbol dünyasına kazandırdığı yeteneklerle dikkat çeken Özkaynak Düzenimiz, yeni yetenekler bulmak için çalışmalarını sürdürüyor. Felsefesini “Türk futboluna ve Beşiktaşımız’a yeni futbolcular kazandırmak” olarak belirleyen Futbol Altyapımız’ın 2 Haziran tarihinde başlayacak seçmelerine gençlerin yoğun ilgisi devam ediyor.
Futbolcu Seçmeleri Sorumlusu Ömer, Gülen internet sitemize yaptığı açıklamada Beşiktaş Özkaynak Düzeni’nin futbolcu olmak isteyen gençlere büyük imkanlar sunduğunu belirtti. Gülen, “Futbolcu olmak isteyen kardeşlerimiz Beşiktaş Altyapısı’nda futbolu her yönüyle öğrenerek isimlerini unutulmaz futbolcular arasına sokabilirler. Kayıtlarımız 1 Haziran Pazar günü sona erecek ve 2 Haziran’da seçmelere başlayacağız. Yeteneğine güvenen gençleri seçmelerimize bekliyoruz” diye konuştu.
1 Haziran’da sona erecek olan kayıtlar, hafta içi 09.00-17.00, hafta sonu ise 09.00-14.00 saatleri arasında BJK Fulya Şan Ökten Tesisleri’nde yapılmaktadır. Seçmeler ise 2 Haziran'da başlayacak.
Daha detaylı bilgi almak için (0 212) 227 90 03 ve (0 212) 227 00 68 nolu telefonlarımızdan bizi arayabilirsiniz.
Not: Kayıtlar için nüfus kağıtları ile birlikte gelinmesi gerekmektedir.
__________________
Click the image to open in full size.
HandaN Ofline   Alıntı ile Cevapla