Ey Dalgaları Nam Salmış Karadeniz Ey Dalgaları Can Almış Güzel Deniz. Her Gece Buruk Ve Sessiz. Gözlerimin Esir Etmiş Deniz. Onca Anıyı Seninle Paylaştım. Geceleri Seninle Yattım. İskelede Elimizde Sigara Yanımızda Bira Ve Votka. Derdimizi Anlatmadıkmı Sana. Bazen Güldün Halime Bazen Acıdın Bazen Hak Verdin Bana Bazen Haksız Buldun. Benim En Buyuk Yandaşım En Buyuk Sırdaşım Oldun. Sahilinde Bir Elimde Saz Ağzımda Bitmeyen Bir Türkü. Ayağımın Baş Ucunda Bir Ateş Yarı Titriyerek Yarı Üşüyerek Az Şarkı Söylemedim Sana. Ne Zaman Bir Sıkıntım Olsa Koşa koşa Gelebildiğim Tek Kişi Olarak Kaldın Hayatımda. Hatırlıyormusun Acaba. Gecenin Karanlığında Sahilinde Sana Şarkı Söylerken Bir Kız Gelmişti Yanımıza. Oturmuştu Dibimize Dinlemişti Bizi. Evinden Kalkıp Yanbımıza Gelmişti. Bizi Yalnız Bırakmamış Baş Başa Bırakmamış. Derdimize Ortak Olmuş. Etrafına Neşe Saçan Güzel Bir Kız. Hiç Söz Etmemişti Dinlemişti Sadece. Ben Sana Anlatıyodum Kendimi Oda Yanımda Durmuş Bana Bakıyordu. Arada konuşmak İstiyordu Belkide. Ama O Kadar Kaptırmıştımki Kendimi. Gözyaşlarıyla Bir Arada Kısık Sesle Konuşuyodum. Sustugum Her An Sazın Teline Vuruyordum. Tam Gidecekken Hoş geldin Demiştim Ona. Tekrar Oturmuştu. Muhabbet Etmiştik. İsmi Pelin Mavi Gözlü Cıvıl Cıvıl Biriydi. Rahatsız Ettiğini Düşünüyordu Hayla. Sigara Uzatmıştım, İçmiyorum Demişti. Yaksam Sorun Olurmu Dediğimde Keyfine Bak Dedi. Hava Bayağı Esiyodu Üstümdeki Poları Vermiştim Nezaketten. Aslında Bende Bayağı Üşüyodum Ama Neden Yaptım Böyle bir Delilik Hayla Anlıyamadım. Teşekkür Etmişti Ama Sende Üşüyorsun Dediğinde. Ne Varsa Yalanlıyacak Yok üşümüyorum Demiştim. Açık Ve Net Bir Şekilde Direk Kendi Kendine Konuşma Diye Geldim Yanına Evden Bakıyorum Sana Öyle Konuşuyodun Dedin. Dışardan Garip Görünüyodu Demekki Halim. Evine Davet Etmişti Uzun Bir Muhabbetten Sonra Şimdi Annesi Babası Vardır Gelmek Olmaz Diye Düşünürken Israr Etmişti. Eve Gitmiştik Ne Bileyim Evin Öğrenci Evi Olacağını. Çay Yapacaktı Guya Çay Yok Kahve Yap Ozaman Dedim Kahve Yok Bi Su İstedim Sular Kesik. Gel Alışverişe Dedim Gece Vakti Açık Bir Market Bulduk Ala Ala Bi Kola Alabildik. Bi kaçta Yiyecek Eve Gittik. Sabaha Doğru İkimizde Kendimizi Tutamadan Bayağı Şey Yaşamıştık Aslında Olacak Belliydi. Bir Evde Bir Kız Ve Erkek Ne Kadar Durabilirdiki. İşin Garip Yanı Yaşanaları Benim Unutmamı İstemesiydi Benim Demem Gerekirken O dedi. Sen Hiç Merak Etme Çok Çabuk Unuturum Dedim. Konu Kapandı Gitti. O Günden Sonrada Bir Daha Görmedim. O gun Yaşadıkalrım Bir Hayalmiydi Gerçekmiydi Hiç bilemedim. Ona Ne Oldugunu Hiç Merak Etmedim. Merak Etsemiydim…… Mustafa Kurt ( Pusucukurt )
__________________ |