Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-05-2008, 10:14   #62
pusucukurt
Banned

pusucukurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Zamanında Bir İnsan Sevmiştim. Aklımdan Hiç Çıkaramadıgım Güzelelr Güzeli Bir İnsanı. Çok Ugraşmıştım peşinde. Dökmediğim Kelimeler Kalmamış Yazdıklarım Birkaç Defteri Almıştı Onun İçin. VE Bugun Birini Gördüm Yolda Yururken Ona O kadar Benziyorduki. Burada Olmıyacağını Biliyordum Hayal Görüyorum Zannettim Ama Bire bir Benziyordu. Hemen Yanına Gittim. Bir Sıcak Merhaba Dedim. Merhaba Diye Karşılık Verdi. Olamazdı Bu Kadar Benzerlik. Hemen İsmini Sordum Söyledi İsmi Farklıydı Ve Seninle Uzun Bir konuşma Yapmam Gerek Vaktin Varsa Dedim. Uzun Uzun Baktı Ve Neden Dedi. Bende Sadece Sorma Ve Vaktini Ayır Bana Guven dedim. Bir CAfeye Gittik VE Oturduk Bir Yere. Hemen Başladım Anlatmaya. Oda Anlattıklarıma Şaşırdı Biraz. İnanmak İstemedi Resim Gösterdim Birtane Ve Bana Hak Verdi. O Kadar Benziyorduki Kendiside Şaşırmıştı. Muhabet Uzadı Gitti. İkimizinde Yuzu Guluyordu Muhabbet Sonunda. Birde Telefonunu Vermişti Bana. Vakit Buldukça görüşelim Diye. Artık Hergun Buluşuyorduk. Aslında Her Geçen Gun Biraz Daha Kızıyordu Bana. Sanki Onun Yanında Bir Benzerlikten Dolayı Duruyorum Gibi Geliyordu Ona. Öylede Görünüyordu. Ve Birgün Oda Bu Rahatsızlığını Söyledi Bana. Rahatsızlık Vermek İstemezdim Sana. Ama Ben Onunla Yaşıyamadıgım her şeyi Seninle Yaşadım. Ve Her Geçen Gun Bu Benzerliği Unuttum Seninle. Farkların İçin Bulunmuştum Yanında . Ama Eğer Varsa Bir Rahatsızlığım Eğer Varsa Bir Sıknıtın Söylemen Yeterli Benim İçin Gidebilirim Dedim.Kararsızdı, Kalsam Aramzıdaki İlişki ilerliyecek Gitsem Tamamen Bitecekti. VE O an Bi karar Veremedi. Üstüne Gittim Sıkıştırdım. Hakkımda Neler Düşündüğünü Öğrenmek İçin Tam fırsatıydı. Ve O kadar Sıkıştırmama Sonunda Söyledi. Paylastıklarımız O kadar Çoktuki Düşüncelerinde Yer Edinmiştim. Gununun Buyuk Çoğunluğunu Kaplamam Belkide Bunun En Buyuk Sebebiydi. O Kadar Masum VE O kadar Açık Konuşmuştuki Bir İnsanı Üzmekten Bu Kadar Korkacağım Aklıma Gelmezdi. Ama Bu İlişkinin Adına Ne O Nede Ben Aşk Koyamıyoduk. İkimizide Engelleyen O Kadar Düşünce Vardıki. Aşksız Sevmek Garip Ama Gerçekti.

Mustafa Kurt ( pusucukurt )