Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-05-2008, 11:55   #1
Burcu_BJK1903
Banned
 
Burcu_BJK1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Mahalle Sakinlerinin Sağlık Ocağı İsyanı

Adana'nın merkez Yüreğir İlçesi'ne bağlı Özgür Mahallesi'ndeki sağlık ocağı biriminin doktorsuzluktan dolayı kapanmasına tepki gösteren mahalle sakinleri sağlık ocağının tekrar açılmasını istedi.

Atakent Mahallesi'nde bulunan sağlık ocağına bağlı olarak hizmet veren Özgür Sağlık Ocağı Birimi, doktorsuzluktan dolayı kapandı. Sağlık ocağı önünde toplanarak yetkililere seslenen vatandaşlar sağlık ocaklarının tekrar hizmete açılmasını istiyor.

En yakın sağlık ocağının mahalleye 3 kilometrede mesafede olduğunu belirten mahalle sakinleri, "Yaşlılar ve özürlü vatandaşlarımız buraya nasıl gidecek. Çoğumuzun maddi durumu iyi değil. Aracımız da yok. Biran önce sağlık ocağımızın tekrar açılmasını istiyoruz" dedi.

Mahalle Muhtarı Ramazan Bozkurt, sağlık ocağının yerinin kirasını sağlık müdürlüğünün karşıladığını belirterek, "Muhtarlık olarak içerisinin malzeme döşemesini hayırsever vatandaşlarımızdan temin ettim. 1 doktor ve 3 sağlık personeli hizmet veriyordu. Önceki doktorumuz Ceyhan'a gitti. Yerine gelen bayan doktor da gelmedi. Diğer personeller de başka yerlere gönderildi. Kapısına da kilit vuruldu" şeklinde konuştu.
__________________
Click the image to open in full size.

Yönetime İSYAN, İnadına TORAMAN
Burcu_BJK1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla