Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-05-2008, 23:35   #1
tusubasa

tusubasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kadın Ne İster?¿

Bir ikindi vakti dertli bir adam elinde şarabı sahilde içerken ayağına birşey takılır tökezler ve düşer.Takıldığı şeye bakar birde ne görsün eski bir lamba!Hani şu Aleaddinin sahibi olduğundan Lambayı temizlerken içinden "bu lambanın da cini olmasın" diye geçirir ve akabinde pöfff/kabumm (kafana göre efekt seçebilirsin)diye bi cin peydah olmuş!
Cin adama "benden sadecebir 1 dilek diliyebilirsin" der ve adam "fazla düşünmeye gerek yok,bana burdan Amerika'ya bir köprü yap arabamla canım sıkıldıkça gidip gidip geliyim" der.Cin bu dileğe çok sinirlenir "lan salak,öyle dilekmi olur bu köprünün stratejik önemini,harcanacak betonu çimentoyu demiri düşün!Hiçbir ülke bu köprüye izin vermez!İyice düşün ve dileğini dile"der.Adam şarabından yudumlayarak bir müddet düşünür ve cine "PEKİ,bana öyle bir yetenek verki kadın güldüğünde neye güler,ağladığında neden ağlar,gözleri parladığında ne düşünür,sustuğunda neyi planlar anlıyabileyim.Ben bugüne kadar ne çekimse kadınlardan çektim aban kadınları anlıyacak bi yetenek ver" der
ve cinin cevabı
"PRÜ KAÇ ŞERİTLİ OLSUN?"
tusubasa Ofline   Alıntı ile Cevapla