Alıntı:
ferres´isimli üyeden Alıntı
bence basarili olamiyacagiz , cünkü eziklerde 34 mac yedek oynayan kazim milli takimda serdar özkan yok yada gs de birkac mac oynayan emre var ibrahim toraman yok nasil bir adalet bu anlamiyorum yada almanyada her mac basariyla forma giyen yildiray yok ama ingilterede ilk 18 e giremeyen emre var bu terim oldugu sürece basari olmaz cünkü terim benim gözümde teknik direktör falan degil olsa olsa ancak artist falan olur.... |
kardeş katılıyorum sana, diyorlar ki kadro şişkinliği var aynı mevkide çok fazla oyuncu görev bekliyor, bunlar terim'in tercihleri saygı duyulması lazım, peki ben de soruyorum o zman ?? i.toraman BEŞİKTAŞ'ın bu sezon istikrar abidesi; emre aşık, emre güngör hatta gökhan zan bu sezon toraman'dan daha mı iyi top oynadılar ?? ümit karan ve halil , mevlüt ve semih'ten daha kötü bir golcü mü (semih'in anadolu takımlarına attığı gollerin benzerlerini turnuvada bekliyoruz) ?? mehmet topuz colin kazım ya da ayhan'dan daha mı kötü, orta sahanın ortasında sağında heryerde oynar. ben bugüne kadar hiç bir milli takım teknik direktörünün futbolcu seçiminde bu kadar eleştirildiğini hatırlamıyorum, Türkiye hakkında kötü konuşuyor diyen arkadaşlara duyurulur, umarım hüsranla dönmeyiz de yanılan bizler oluruz.