Alıntı: rtmtita´isimli üyeden Alıntı
mantık buysa eğer bende bir örnek vereyim; Victor Valdes 24 yaşında Carlos Puyol 27 " " Rafael Marquez 27 " " Thiago Motta 24 " " Xavi Hernandez 26 " " Ronaldinho 26 " " Samuel Etoo 25 " " Messi 19 " " ----------------------------------------------------------------------- Runje 31 yaşında Mustafa Doğan 30 " " Gökhan Zan 25 " " Koray Avcı 28 " " İbrahim Toraman 25 " " Kleberson 27 " " Ali Tandoğan 29 " " İbrahim Üzülmez 32 " " Delgado 24 Gökhan Güleç 21 | Hocam Yok Öyle Söyleyip Çekilmek Bak Şimdi ; Serdar Kurtuluş 87 li (1 Milyon Dolar Artı 2 Futbolcu ) Burak Yılmaz 85 li (1 Milyon 750 Bin Dolar Artı 2 Futbolcu) Ferreira 81 li (Allah Bilir Ne Verildi.) Runje 76 lı (30 Oluyor 31 Değil) Bizi Avrupa Ülkeleriyle Karşılaştırmışsın Bravo Sana Senin Yabancı Kontenjanın Kaç ? Onların ki Kaç ? Kesinlikle Alınan Hiç Bir Futbolcunun Teknik Özelliklerini Tartışmıyorum.. Ama Daha Hayatlarında Büyük Takım Tesisi Görmemiş Büyük Takımla Maç Yapmamış (Büyük Takımdan Kastım 4 Büyük) Futbolcuların Avrupa Kupası Maçlarında Napacağını Kim Söyleyebilir Buyrun Söz Sizin.. Biz Tecrübeli Dedikçe Bazılarınız Yaşlı Anlıyor Bazılarınızda Avrupada Oynamış Olması Yetiyor Size.. Bana Ferreira Ş.L. de Oynadı Tecrübeli Demeyin Hayatında 2. Tur Görmemiş Futbolcu O.. Bana Gökhan Zan Tecrübelide Demeyin Çanakkale Derdanel Spordan Alınmış Antepe Kiralık Verilmiş Daha Milli Takımın 3 Hazırlık Maçında Oynamış Futbolcu Tecrübeli Değildir.. Mehmet Ali Güneş Tecrübeli Ama Serdar Onun Yerine Düşünülüyor Tam Bir Komedi Klebersonun Tecrübesine Laf Söylenemez İbrahim Toramanda Öyle.. Mustafa Doğan Hoca Oynatırsa Teecrübeli.. Delgado Henüz Ülke Futbolunu Bile Bilmiyor Tek Avantajı Avrupa Takımlarında Oynaması Ve Tanıması.. Başka ? Buyrun Biz Tecrübeliyiz Diyenlere Sesleniyorum Kaç Kişisiniz ?
__________________ Ben Giderim Adım Kalır Dostlar Beni Hatırlasın.. |