Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-05-2008, 14:19   #5
VeysTube
Can't Forget
 
VeysTube - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
Burcu_BJK1903´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
bu çok hafif bir benzetmeydi ozzy

bizim gençlerimiz özenti üzerine yaşıyor... siyah giyim, sıradışı görünüm, değişik takılar/aksesuarlar, farklı yaşam tarzı... ve maalesef İNTERNET!

satanizm sitelerinin kapatılması/girişinin engellenmesi gerektiğini düşünüyorum. hemen hemen hepimizin evinde bir pc ve net var. o kadar sorumsuz aileler var ki çocuklarının ne yaptığının, nereye gittiğini, neyi savunduğunu/desteklediğini bilmiyor bile. sorumsuz ailelerin yapamadığını yetkililerin yapması gerekiyor.
valla bunu aldığım forum sitesindeki bütün yorumları kısa ve net anlatmışsın tebrikler .. ya ben genç olduğum için biraz daha ii bilirim . yemin ederim geçen gün kızın biri yanımızdan geçerken utanmadan bağırarak a... ko .. dedi arkadaşla biz şok olduk . böyle birşey görmedim ben . . şaka maksatlı bizde küfür ediyoruz bazende bayanlar bizden daha çok küfür ediyor emin olun ve + siyah giyinmeler emo dene giyim tarzı falan filan hikayeleri ve bunların tek sorumlusuda İNTERNET . . böyle devam ederse ALLAH korusun evlerimizde rahat duramayız . ha ailelerinde suç yok mu en büyük suç onlarda gece yarısı 17 yaşında sokakta olurmu ya 4-5 erkeğin içinde birde . hiç sorgu sual yok mu . ben 19 yaşındayım annem hala sorar nereye gidiyorsun . ne zaman geleceksin . geç kalma . ve saat gece 10 da babam arar beni nerdesin falan die . BÖYLE AİLEDEN BÖYLE EVLATLAR . .

ve bir tv programında söylenenler :

Bir çok kişinin anne veya babasını öldürmeyi düşündüğü birkez bile olsa akıllarından geçirdikleri ortaya çıktı
bu daha korkutucu olsa gerek .
__________________

ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ?


ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı

Şafak:253
VeysTube Ofline   Alıntı ile Cevapla