Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-06-2006, 23:09   #45
rtmtita

rtmtita - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
®kÁr†äL®´isimli üyeden Alıntı
Çözümü Defalarca Yazıyoruz Hem Yazsamda Bişey Değişmeyecek.. Çünkü Anlamamakta Direnen Bi Taraftarımız Var.. Arkadaşım Tecrübeli Demek Yabancı mı Demek ? Hala Avrupa Ülkelerini Örnek Veriyorsunuz Gülmemek Mümkün mü Yahu.. Adam İsterse 22 Tane Yabancı Genç Futbolcu Alır Bençte Oturtur Senin 6 Hakkın Var ! Yönetim Elinde Kalan Son Tecrübelilerden Okanıda Gönderdi.. Burda 10 Kişi Defolsun Oh Süper Oldu Yazdı Kendileri Çıkıp Oynayacaklar Ya Ondan Heralde Tecrübe Kafada Değil Asla Asla Asla Sen Şimdi Zekisin Diye Gidip Uefa Çeyrek Final Maçı Oynayabilir misin ? Az Mantık.. Futbolcuların Piyasından Bahsetmişsin Ben mi Veriyim Parasını ? Yönetim Neden Orda Duruyor ? Futbolcu Piyasasını Onlar Düşünecek.. Madem Burdasın İyi Oku Parayı Basıp Tecrübeli Ülke Futbolunu Bilip Avrupada Sorun Yaşamayacak Kaliteli Futbolcu Bir Çözüm Örneği ! Bak Bakalım Bu Cümle Boş muydu Dolu muydu Yok Öyle İşkembeden Sallamak..
o zaman seni başkan yapalım be abi
son transferi bile ülker sayesinde yaptık.ayrıca ben orda yaşla tecrübe arasında bir orantı kurmadım.sadece nerden geldiği bilinmez topçuları bulup getiren ilk 11 de oynatan avrupa kulüpleri değilmiydi onu sordum.
işkembeden sallamak güzel söz ama neyi salladım ki abi onu söyle.sen çözüm diyosun ama kimi alalım onu söylemiyosun.tecrübeli bize uyum sağlayacak bana örnek ver.bekara eş (karı) boşamak kolay gelirmiş.seninkiside ona benziyor.
umarım sözlerimi yanlış anlamazsın.bende yönetime kızgınım bende zago,gunti gönderilmesine tepkiliyim alınan bir çok topçuya karşıyım.ama senin tezin yanlış gibi geldi bana.diyebilirdinki 3 yılda bukadar gereksiz topçu alacağınıza düzgün sağlam bir futbolcu getirseyniz.topic in başlığı bile bunu gösteriyor Canli Gorduk Tecrube Mi? Genclik Mi?
son olarak ben burda BEŞİKTAŞ lı kardeşimlerle dertleşmek bişeyleri paylaşmak için giriyorum.seninle böle kısır tartışmalara gireceksek ben uğramayayım olsun bitsin
rtmtita Ofline