Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-05-2008, 01:37   #1
tyler durden
Banned
 
tyler durden - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
sempatik, güzel, tatlı, sevimli, şeker gibi kadın

Dünyadaki kadınları tanımlamak için kullanılan sıfatların, maşallah, en güzellerine, en olumlularına sahip olmuş kadın formatıdır.

ancak dikkat et. sıfatlar her zaman görüldüğü gibi değildir. bir kadın için çevresinden duyduğun bu sıfatlar belki de senin kabusun, belki de senin sonun olacaktır. belki, bu olumlu sıfatlarına kanıp âşık olduğun bu kadın tarafından sinir hastası edileceksin, gözlerinin seyirmeye başlayacak, vücudunun, kaslarının kontrolünü kaybedeceksin geçirdiğin sinir krizleri sonrası.

emin misin bu şeyi sevmeye, bu şeyi hayatına katmaya, evine sokmaya, yaşamına ortak etmeye? emin misin istediğinin bu olduğuna? iyi düşün. bak bunun dönüşü kolay değil. dövme yaptırıp da pişman olup söküp çıkarmak, ruhunu ve bedenini bu kadından temizlemekten çok daha kolaydır?

"abi nesi var ki, işte mükemmel kadın. hem sempatik, hem güzel, hem tatli, hem sevimli, şeker gibi kadın işte. bütün erkeklerin rüyası bu," dediğini biliyorum. ama dur yavrum. hemen atlama. bir de bu sıfatlarla eşantiyon olarak kadının yanında gelen diğer sıfatları sayayım ben sana:

şımarık
bencil
ukala
mantıksız
"deli"
kıskanç
züppe

daha da sayarım ama şimdi bir anda şoka girip okuduğun metinden kopmanı istemiyorum. evet malesef. kadın düşmanlığı değil bu. insanların neden birbirlerini yorduğunun bir tespitidir. "aman da ne güzel, sempatik guzel tatli sevimli seker gibi kadin" buldum deyip atlıyorsun hemen ve paketin altından, şımarık, bencil, ukala, mantıksız, deli, kıskanç ve çoğu kez marka takıntılı bir züppe çıkıyor.

peki ne oldu şimdi? sempatik güzel tatli sevimli seker gibi kadinla ilişki yaşadın! ne mutlu sana!

bunun kaprislerine, bunun bencilce her lafın arkasından kendini çıkarmasına, bunun ukalaca tavırlarına, alttan alttan aşağılamalarına, bunun mantıksız isteklerine, bunun sanki iyi bir şeymiş gibi övüne övüne söylediği deliliğine, çılgınlığına, bunun insanı çileden çıkartan züppeliğine her gün her gün katlanmak zorunda kaldın. sinirlerin bozuldu. sinir sistemin alt üst oldu. ama sen olgunsun, ama sen güçlüsün ya, bununla da başa çıkmaya çalıştın. saçmaladı, gülümsedin, batırdı gülümsedin, sıvadı gülümsedin.

kendine bir çeki düzen ver artık erkek kişisi. sempatik, güzel, tatli, sevimli, şeker gibi kadın makbul değildir. atlama hemen. sakin ol. bak anahtar kelime: sakin.

akıllı, zeki, güzel, mantıklı, bakımlı, güzel sohbetli, anlayışlı, kıskanmayan, bağlanmayan, mütevazı ve sakin kadındır aslında senin aradığın. kanma artık medyanın, kamuoyunun yanlış bilgilendirmelerine. seda sayan da, yıldız tilbe de sempatik, güzel, tatli, sevimli, şeker gibi kadınlar. ama...

aklını başına topla erkek arkadaşım.

inanma sıfatlara. kelimeler yalan, cümleler yalancının şahidi. yalan cümlelerin üstüne kurulan imajlarsa temelsiz, karaktersiz bir bina kadar güvenilmezdir.

kanma.

atlama hemen.

sakin ol.

gerek yok.
__________________
Click the image to open in full size.

Sen her şeyi biliyorken,
Ben her şeyi göze almışken,
Sana uzaktan kıvranmak,
Nasıl acılı bir kanserdir bilemezsin!
tyler durden Ofline   Alıntı ile Cevapla