Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-05-2008, 12:47   #1
HandaN
hüngürella
 
HandaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Fatih Terim' in Almanya' da ki son basın toplantısından notlar

Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, Almanya'daki son basın toplantısını düzenliyor!

Click the image to open in full size. Almanya'da bir basın toplantısı düzenleyen Terim'e ilk olarak Fenerbahçe ile anlaştığı yönündeki iddialara cevap verdi. Terim şöyle konuştu:
"Medyamızda çıkan bazı haberlere nasıl yaklaşmak lazım bilmiyorum. Ama işin tuhaf tarafı şu. Yazarken açıp aramak teyit ettirmek yok. Yazdıktan sonra soruyorsunuz. Ana Haber bültenlerinde bunun 1. haber olması doğru olduğu anlamına gelmez. Bu tip haberleri bana yazmadan önce sormanızda yarar var. Eğer haber atlamak korkusuyla bu haberleri yapıyorsak o zaman da bunu size kim fısıldamışsa gidin ona sorun. Bunu size kim söylediyse gidin ona sorun. Ben burada oyuncularımızın ve teknik heyetimin son bir haftaya girilmişken konsantrasyonu için inanılmaz çaba harcarken basın bu konuda yardımcı olmuyor. Ben kimseyle görüşmedim daha önce de görüşmediğimi söylemiştim."
"HAMİT'İN SAKATLIĞI PAZARTESİ BELLİ OLACAK"
Milli Takımımızın son durumundan da bahseden Terim,
"Uyumlu bir kamp ortamı oluyor, fiziksel, zihinsel ve taktiksel herşeyi yavaş tamamlıyoruz. Üç hazırlık maçının bir tanesini kaybettik. Onu da oyunu tutarak yenebilirdik. Bunu yapmak yerine, oyuncuları görmek adına çok oyuncu değiştirdik. Kamp yavaş yavaş sona eriyor. Bizim amacımız İsviçre'ye herşeyi hazırlayarak gitmekti fakat sakatlar bir hayli fazla. Sakatlıklara çare bulamamak, çaresiz kalmak bizi üzüyor. Bu sakatlıklar belimizi büktü. Ancak çok iyi bir topluluka sahibiz, bunu unutmamak lazım, başarıya inanmış bir ekibimiz var. Burada bize verilen hizmet muhteşem. Mükemmel bir ortamdayız. Herşey istediği gibi gidiyor." dedi.
Sakatların durumuna da cevap veren Terim;
"Hamit'in durumu pazartesi belli olacak, Kazım'ın da sakatlığı var onları antrenmana çıkarmadık. Servet'in sorunu geçti, Tuncay'ın hafif sakatlığı var fakat geçeceğini düşünyorum" dedi.
FUTBOLCU TRANSFERLERİNE DE CEVAP VERDİ
Fatih Terim bu açıklamalarının yanında takımın konsantrasyonunu bozan futbolcu transferleri haberlerine de tepki gösterdi. Terim, "Oyuncu transferleri de bizi bir hayli üzüyor, konsantrosyonumuzu bozuyor." diye konuştu.

Terim basın mensuplarından ricada da bulunarak "10-15 gün müsaade edin bize. Bunların ne zamanı ne de yeri. Zamanlamada çok hata yapılıyor. Gece gündüz çalıştığımız bir şeyde destek göremiyoruz. Milletin kafasını karıştıracak saçma sapan haberler ortaya koymayın. Çok açık bir şey var bunu hep söylüyorum. Bu haberi kim fısıldamışsa gidin ona sorun. Olmayan bir şeyle muhattap oluyoruz. Turnuva boşunca hiçbir takım ile görüşmeyeceğimi ifade etmiştim. Dediğimin de güvenilir olduğuma inanıyorsunuzdur diye tahmin ediyorum."

"EMRE'YE DE F.BAHÇE'YE DE HAYIRLI OLSUN"
Fatih Terim, Emre'nin Fenerbahçe'ye transferiyle ilgili kısa konuşmaya tercih etti: "Biz transfer konuşmuyoruz. Oyuncularımız da öyle. Menajerleri aracılığıyla konuşmaları doğal. Hayırlı olsun Emre'ye de Fenerbahçe'ye de..." dedi.
__________________
Click the image to open in full size.
HandaN Ofline   Alıntı ile Cevapla