Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-05-2008, 15:41   #1
mecerkn
 
mecerkn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Sawunmadaki sıkıntımızın sebebi neler sizce arkadaşlar? Hadi tartışalımm :)

Arkadaşlar, biraz futbolu taktik maktik yönünden tartışalım hadi. TVlerde kazım, adnan aybaba gibi ve tabiki daha birçokları saçma sapan futbol yorumları yapıolar. Hadi şimdi de biraz biz döktürelim...

Takımımıza bakarsak, hücum hattında holosko (ki şu an türkiyede tek geçerim), bobo, delgado, aydın, nobre, tello (ki çift taraflı fewkalade oynayabilir) ve biraz da serdar özkan (ama daha 10 fırın ekmek lazım). baya kaliteli hücum hattımız war. Ama defans yönünden de çoooook ama çok sıkıntımız war... Ya beni lig maçlarında çıldırtan genelde, maça ii başlıoruz, ii oynuoruz derken top sawunmaya geldiinde abartısız bi 10 dakika o top ileri sağlıklı bi şekilde gitmiyo. Ve bu da takımın tüm hücum ritmini bozuyo ve saçmasapan goller yememize sebep oluyor. Heralde bu konuda hem fikir olduumuz ilk adam i.üzülmez!!. Hep merak ettiğim telloyu geriye çekip önüne aydın yapsak, top çıkarma görevini de telloya wersek bu sorun hallolurmuydu?Ertuğrul hoca anlaşılan telloyu beke koyup yeteneklerini kısıtlamak istemioki denemedi, bence denemicekte. Aslında sezon başı toraman-zan 2lisi ii başlamıştı. Belki de orda serdar kurtuluşun payı büyüktü, bilemiorum. Sonuçta ayağı en düzgün defansımız o. Yani uzun lafın kısası toramanın yanına ayağı düzgün bi defans bizi toparlar mı? Galiba bu da zapatoçni yada defansta oynarsa sivok olacak seneye.

Yada sawunma konusundaki bi dier görüş, orta sahanın ii basmaması. Bu da sebep olabilir. Çift forwet + delgadoyu takım kaldırmıo da olabilir. Ki eğer sorun buysa, istersek terry'yi getirelim, bence çözüm yok. Bilmiorum belki de seneye çift önlibero oynayabiliriz - Cisse-Sivok-alınabilirse İncemandan 2si.

Yıldız transfer olmaması moralimi bozuyo. Hele febe emreyi aldıktan sora iice. Ama karamsar olmamak da gerekir. Çok çok ii oyuncularımız da war.

Sizin görüşleriniz neler arkadaşlar? Hadi biz de bi bizim stadyum yapalımmm ...
mecerkn Ofline   Alıntı ile Cevapla