Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-05-2008, 17:59   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Luis Aragones'in zor kararı

Click the image to open in full size.Luis Aragones'in zor kararı
31.05.2008 10:41
2008 Avrupa Futbol Şampiyonası hazırlıklarını sürdüren İspanya Milli Takımı'nda teknik direktör Luis Aragones, Peru ile oynayacağı hazırlık maçında iki farklı atak taktiği deneyeceğini açıkladı.

Basına yaptığı açıklamada her bir devrede farklı taktikler deneyeceğini söyleyen yaşlı teknik adamın, karşılaşmaya 4-4-2 formasyonunda hücum hattında David Villa - Fernando Torres ikisiliyle başlayacağı, ikinci yarıda ise 4-1-4-1 taktiğine döneceği öğrenildi.
Luis Aragones'in bu taktik varyasyınlarından sonra gözler İspanya Milli Takımı'nın iki santraforu David Villa ve Fernando Torres'e çevrildi. Aragones'in 4-1-4-1 taktiğini deneyecek olmasından sonra formayı kaybetme korkusuyla karşı karşıya kalan David Villa, "Artık yedekliği kabul ettim denilebilir. Ama ne olursa olsun çalışmaların aynı şekilde devam edecek.
Formayı teknik direktörün vereceğine dikkat çeken Villa, "Geldiğim ilk günden beri en iyisini yapmak için çaba sarf ediyorum. Yerim Torres'in ardında yedek kulübesi gibi görünüyor." diye konuştu. İspanya'da Torres ve Villa'nın dışında La Liga'nın gol kralı Guiza da kadroda bulunuyor.
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla