Konu: Kim gidecek?
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-05-2008, 18:06   #1
barış1903
alayına isyann... ÇARŞI
 
barış1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kim gidecek?

Cisse, Delgado, Tello, Bobo, Holosko ve üç yeni oyuncu... Beşiktaş yeni yabancı almak istiyorsa, bir yıldızıyla yollarını ayıracak.

Click the image to open in full size.




‘Kimse inanmasın’Beşiktaş'ta transfer konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor. Menacer Sinan Engin dün ilginç açıklamalarda bulundu. Tomas Sivok, Zapotocny ve Anthony Seriç’le yabancı transferini bitirmediklerini söyleyen Sinan Engin, “Beşiktaş’ta transfer döneminin son gününe kadar çalışmalar ve hazırlıklar sürer... Biz Beşiktaş’ız. Çalışmalarımızı ve arayışlarımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz. Benim ağzımdan çıkmamış isimlere camiamız ve taraftarımız inanmamalı” ifadesini kullandı.

Sekiz yabancı var
Sinan Engin’in “Yeni yabancı alınabilir” sözlerinin ardından gözler Beşiktaş’taki yıldızlara çevrildi. Cisse, Delgado, Tello, Bobo, Holosko, Sivok, Zapotocny ve Seriç’le kadrodaki yabancı sayısı 8’e ulaşıyor. Yani Beşiktaş yeni bir yabancı oyuncu almak istiyorsa, elindekilerden biriyle yollarını ayırmak durumunda... Teklifler aldığı öne sürülen Bobo ile Edouard Cisse’nin transfer döneminin açılmasıyla birlikte Beşiktaş’tan ayrılabileceği konuşuluyor.

‘Gidene dur demeyiz’
Yıllık 1 milyon 250 bin Euro kazanan Cisse’nin yüksek maliyeti nedeniyle gönderilebileceği öğrenildi. Devre arasında Fransa’dan teklifler alan Cisse gitmek isterse, yönetimin onay vereceği kaydedildi. Sinan Engin, “Cisse’ye gelmiş herhangi bir teklif yok. Eğer gelirse, son kararı teknik heyet verecektir. Bobo konusunda da menacerler aracılığıyla teklifler alıyoruz. Ancak resmi bir girişim yok. Gitmek isteyene dur demeyiz” dedi.

Orhan YILDIRIM

FRANSIZ ISRARI

Beşiktaş’ın yıldızları Bobo ile Cisse’ye Fransız takımlarının ilgisi büyük... St.Etienne ile Marsilya Bobo’yu ısrarla isterken, Edouard Cisse’ye de eski takımı Paris Saint Germain ile Monaco talip olmuştu.

Bobo bu sezon ne yaptı?

MaçDakikaGolAsistSarıKırmızı21150210111

Cisse bu sezon ne yaptı?
MaçDakikaGolAsistSarıKırmızı2520592191

Kısa...Kısa...

Gebze’ye jet yalanlama

İnönü Stadı projesi kapsamında gelecek sezon için stat arayışı içinde olan Beşiktaş’ın maçlarını Gebze’de oynayacağı ve Genel Sekreter Kenan Öner’in araştırma yaptığı öne sürüldü. Ancak kulübün resmi internet sitesinden jet bir yalanlama geldi. Siyah-Beyazlılar’dan yapılan açıklamada, Beşiktaş’ın karşılaşmalarını Gebze’de oynamasının söz konusu olmadığı, Kenan Öner’in de kesinlikle konu hakkında yorum yapmadığı dile getirildi.

Hakan: Yeniden doğacağım
Geçen sezon başında kaleyi Rüştü Reçber’den devralan ancak yaşadığı form düşüklüğü sonrasında eldivenleri kaptıran Hakan Arıkan kendine güveniyor. Rüştü’den çok şey öğrendiğini söyleyen genç file bekçisi, “Tatilde de çalışıyorum ve kendimi geliştiriyorum. Rüştü ağabeyle birlikte, gelecek sezonun en az gol yiyen kalecileri olacağız. Yeni sezonda yeniden doğacağım” diye konuştu.

Kartal’dan Görkem atağı
Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, rotayı yurt içine çevirirken, Siyah-Beyazlılar’ın Çaykur Rizesporlu Görkem Görk’e talip olduğu ifade edildi. Karadeniz ekibinin başkanı Abdülkadir Çakır Görkem’i, Beşiktaş’ın transfer etmek istediğini belirterek, “Süper Lig’e dönmek için Görkem gibi genç ve yetenekli oyuncuya ihtiyacımız vardı. O nedenle Beşiktaş’a hayır dedik“ diye konuştu.

‘Beşiktaş taraftarı gibisini görmedim’
Beşiktaş’ın eski futbolcusu Nihat Kahveci, CNN Türk’te katıldığı bir programda İspanya’daki yaşamını anlattı. Siyah-Beyazlı camiayı hiçbir zaman unutamadığını belirten milli futbolcu, “Villarreal’in de taraftarı çok iyi. Ancak Beşiktaş taraftarının tüm dünya tanıyor. Kimse onlar gibi olamaz. Benim için bu camianın ayrı bir önemi var. Doğduğum ve futbolcu olduğum Beşiktaş’ı asla unutamam” yorumunu yaptı.
__________________
Click the image to open in full size.

BEŞİKTAŞK Kapalı...
Bu aşk inönüye sığarmı be ....


OOOoooOOo Fenere DELGADO


Paylaşımlarıma yorum yapmayan
febeli olsun...!

Q7 vs GUTİ
barış1903 Ofline