Büyük Taraftar Projesi Çarşıyı Bitirdi ! :@ | | Çarşı ile ilgili çok konu açıldı . . ama hiç bu konuya değinilmedi . BÜYÜK BEŞİKTAŞ TARAFTAR PRJESİ nin Çarşı nın kapanmasında etkisi yokmuydu ? en büyük nedeni de budur bence . bu proje internet üzerinden yapıldı . her ne kadar gerçekleştirilebilir bilmiyorum ama şu an rafa kalktı herhalde . bizim yönetimde bulunanlar hiç forzayı takip etmiyolar mı ediyolar . bu projeyi okuduktan sonra . bir yönetici şöyle düşünür :
Ulan bunlar bizi Genç Osman gibi tahtan indirirler . .yerimize geçmeye çalışıyorlar . Buna bir önlem almak lazım . diye düşünür bir yönetici o proje hakkındaki yazılar falan filan okuduktan sonra. . yönetimde bence çoğunluğu bu yüzden olsa gerek . Gerekli önlemi alıp ÇARŞI yı bitirdiler. Sözcü ise Alen Abi idi . şimdi durum nedir . Çarşı kuyuyu kendi açtı . 20 temmuzda Geriye dönüş açısından önemli bir yürüyüş olacakmış . detayları sonra açıklanır elbet ama diyelim geri döndük . bütün konuşulanlara boyun eğmek zorundayız . hani diyoruz ya beşiktaş başkanı sözünü yemez diye . bakalım bu durum çarşı içinde geçerli olacak mı?bütün tepkilere rağmen geriye dönelim . isterlerse DÖNEK desinler ama onların dedikleri önemli değil önemli olan Beşiktaşımızın Önemli olan Çarşımızn Geleceğidir . . .
Son birşey daha ne zaman açıklandı proje merak ediyorum halen düşünüyolar mı porjenin gerçekleşeceğini .
BOŞ UMUTLAR YÜZÜNDEN YİTİRİLEN BİR ÇARŞI !
Yazı bana aittir . Görüşler bana aittir . Ben bu açıdan bitirildi diye düşünüyorum .