Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-06-2006, 10:57   #48
®kÁr†äL®

®kÁr†äL® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
rtmtita´isimli üyeden Alıntı
o zaman seni başkan yapalım be abi
son transferi bile ülker sayesinde yaptık.ayrıca ben orda yaşla tecrübe arasında bir orantı kurmadım.sadece nerden geldiği bilinmez topçuları bulup getiren ilk 11 de oynatan avrupa kulüpleri değilmiydi onu sordum.
işkembeden sallamak güzel söz ama neyi salladım ki abi onu söyle.sen çözüm diyosun ama kimi alalım onu söylemiyosun.tecrübeli bize uyum sağlayacak bana örnek ver.bekara eş (karı) boşamak kolay gelirmiş.seninkiside ona benziyor.
umarım sözlerimi yanlış anlamazsın.bende yönetime kızgınım bende zago,gunti gönderilmesine tepkiliyim alınan bir çok topçuya karşıyım.ama senin tezin yanlış gibi geldi bana.diyebilirdinki 3 yılda bukadar gereksiz topçu alacağınıza düzgün sağlam bir futbolcu getirseyniz.topic in başlığı bile bunu gösteriyor Canli Gorduk Tecrube Mi? Genclik Mi?
son olarak ben burda BEŞİKTAŞ lı kardeşimlerle dertleşmek bişeyleri paylaşmak için giriyorum.seninle böle kısır tartışmalara gireceksek ben uğramayayım olsun bitsin
Asla Bunlar Kısır Tartışma Değil ki Seninde İfade Ettiğin Gibi Forumun Amacı Bu Beşiktaşlılar Arasında Anlaşmazlık Olacaktır Elbette Nihayetinde Her Şey Beşiktaş İçin.. Çözüm Olarak Futbolcu İstemişsin Bende Sayayım Fatih Tekke Gökdeniz Karadeniz Nihat Kahveci Yıldıray Baştürk Emre Belözoğlu Tipi Futbolculardan Bahsediyorum Benim Başkan Olmak Gibi Bi Amacım Yok Çünkü Taraftarı Memnun Etmek Mümkün Olmuyor