Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-06-2008, 18:23   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
"Kendime güveniyorum"

Click the image to open in full size."Kendime güveniyorum"
01.06.2008 17:42
Fransa Milli Takımı'nın genç yıldızı Karim Benzema, EURO 2008'de kendisinden büyük beklentiler olduğu için korkmadığını söyledi. 20 yaşındaki golcü, bu yıl Fransa şampiyonu olan Lyon'da 20 gol attığını ve EURO 2008 kadrosunda olmasının da çok normal olduğunu belirtti.

Fransa'nın Paris'teki kampında gazetecilere konuşan Benzema; "Çok büyük bir adım attım. Bu yıl Lyon'la harika bir sezon geçirdim ve finallerde oynayacak olmam gayet normal. Kendime güveniyorum. Bu organizasyonun ne kadar önemli olduğunu da biliyorum. Neler yapabileceğimi herkese göstereceğim" dedi.
Fransa Milli Takımı formasını ilk kez geçtiğimiz yıl Mart ayında 1-0 kazandıkları Avusturya maçında giyen ve o maçta galibiyet golünü atan Benzema, artık teknik direktör Raymond Domenech'in de gözdesi olmuş durumda. Golsüz eşitlikle sona eren Paraguay maçında forvet hattında Henry-Benzema ikilisine şans veren Domenech'in, aynı ikiliyi 9 Haziran'da oynanacak olan Romanya maçında da sahaya sürmesi bekleniyor.
RONALDO'YA OLAN HAYRANLIĞI
Karim Benzema, 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda kendilerini zor bir grubun beklediğini ancak kimseden korkmadıklarını da sözlerinin arasına ekledi. "Her maçta gol atmak oldukça eğlenceli olacak" diyen Benzema, Thierry Henry ve Franck Ribery gibi oyuncularla işinin daha kolay olduğunu söyledi.
Kimi örnek aldığı ile ilgili bir soruya, idolünün Brezilyalı golcü Ronaldo olduğu şeklinde cevap veren Benzema, Ronaldo'nun her hareketini izlediğini ve gelişimini bu şekilde sürdürdüğünü belirtti.
EURO 2008'de kendisinden beklentilerin büyük olduğunu bildiğini açıklayan Benzema, "Her maçta elimden geleni yapacağım" diyerek sözlerini noktaladı.
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla