Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-06-2008, 19:02   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arsenal gözünü Güiza’ya dikti

Arsenal gözünü Güiza’ya dikti

The Daily Telegraph gazetesinin iddiasına göre dört yıllık şampiyonluk hasretine son vermek isteyen Arsenal, 27 yaşındaki Güiza’yı transfer etmek için kolları sıvadı.



EURO 2008 için İspanya milli takım kadrosuna çağrılan Real Mallorcalı golcü oyuncu, eski kulübü Mallorca’ya geldiğinden beri ülkesinde fırtına gibi esiyor. Güiza, bu sezon La Liga’nın altın ayakkabısını kazandı ve 2002’den beri bu ödülü alan ilk İspanyol oyuncu oldu. Hatırlanacağı gibi 2002 yılında bu ödülü Deportivo La Corunalı futbolcu Diego Tristan kazanmıştı.



Bu sezon La Liga’da 27 gol atan Güiza’nın penaltı golü bulunmuyor. Güiza’nın bu başarıyı sezonu yedinci sırada bitiren bir takımda elde etmesi de ayrıca dikkat çekiyor. Halihazırda Emmanuel Adebayor, Robin van Persie, Eduardo da Silva ve Theo Walcott gibi oyuncuları kadrosunda bulunduran Arsenal’in atak hattını kuvvetlendirmeye ihtiyacı olup olmadığıysa akıllardaki bir başka soru.



Şimdiye kadar İspanya’da aralarında Getafe ve Murcia’nın da bulunduğu yedi kulüpte forma giyen Güiza, Arsenal formasıyla 24 gola imza atan Adebayor için iyi bir alternatif olabilir.



Güiza’nın aynı zamanda Barcelona, Real Madrid ve Roma gibi ekiplerin de takibinde olduğu söyleniyor. İspanyol oyuncunun sözleşmesinde 15 milyon avroluk bir sözleşme fesih bedeli bulunuyor.
__________________

Konu asparagas tarafından (01-06-2008 Saat 19:04 ) değiştirilmiştir..
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla