Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-06-2006, 11:55   #2
Barisozgur

Barisozgur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Dark_Throne´isimli üyeden Alıntı
Arkadaşım Sen daha iyi bilseydin tigana yerine sen geçerdin rahat ol Trezeguet yi zaten tigana yetiştirdi
Tigana sadece Trezeguet seğil Henry ve Cisse'yi de yetiştirmiş bir adam....
Şunu söylemek lazım Tigana peygamber değil yani elbetteki yaptığı davranışlardan dolayı eleştirilebilir..Bunu anlamak lazım.....Birine destek vermek demek o kişinin her yaptıpğını ya da yapmadığını onaylamak olmamalı.......Ben Tigana'nın Beşiktaş'a çok şey katacağına inanıyorum ancak Brezilya milli takımının banko bir yıldızını gençleşirme adına reddetmesini kabul etmiyorum....Bu Tigana'ya karşımolduğum ya da desteklemediğim anlamına gelmez....Ama Tigana bana göre Türk futbol tarihinin en büyük transferini tepmekle hata yapmıştır.Bu bu kadar basit.......Zaten diyorum ki bu transfer anlayışı yani bir tercih meselesidir.......Ben de bu tercihi eleştiriyorum....Tigana'nın başarılı olmayacağı fibi bir endişem yok.......karşı çıktığım şey bu tercih.......Ama sen de Tigana gibi düşünebilir bu takıma yıldız oyuncu alınmasını istemeyebilirsin? Ze roberto gibi dünya çapında isimlerin yaşlı da olsa beşiktaşa gelmesini istemeyebilirsin...Ya da yıldızı ben yetiştireyim diyebilirsin.....Ben diyorum ki hem yıldızı yetiştir gençlerden hem hazır bir dünya yıldızın al.....

Konu Barisozgur tarafından (29-06-2006 Saat 12:00 ) değiştirilmiştir..
Barisozgur Ofline