Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-06-2008, 07:53   #3
KaRaHaNLI
 
KaRaHaNLI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
alperenkartal´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşlar üzülerek söylüyorum ki Beşiktaş futbol takımını hem içerden hem de dışardan ''3 büyük'' kulüp içersinden çıkartma girişimleri yapılıyor, nasıl mı?

İç güçler; yönetim, Beşiktaş futbol takımı 2003'ten bu yana sadece 2. liği var. transferlere baktığımızda fenerbahçe emreYi alırken biz hangi Türk futbolcuyu aldık, tuna'yı. Beşiktaş, gs ve fb'yi bu konuda kıyaslıyalım. gs'de milli takımın orta sahasını oluşturan hangi oyuncular var, arda,ayhan ve mehmet topal, fb'de emre, aurello, Beşiktaş'tan kimse yok.
Beşiktaş'ımız eğer fb ve gs ile ortak bir kadroya sahip olmak istiyorsa muhakkak mehmet topuzu alması gerekli... o zaman bizde onların arda'sı, emre'si varsa bizimde mehmet topuz'umuz var diyebilmeliyiz. bu sadece mehmetin bize sağlayacağı katkıdan değil, transferde ses getirmesi bakımından da fb'den ve gs'den geri kalmamak adına yapılan bir transfer olur.

dış güçlere gelince, bazı medya mensupları Beşiktaş'ın 3. büyük takım olmadığını alenen söylemekte. bunlar kim mi? ntv'de izlediğim %100 futbol programında gültekin onay ''3. büyük takım kim'' diyerek Beşiktaşla alay etmişti.
keza fbli gökhan gönül 'Türkiye'de iki büyük takım var diye röportaj yapmışitı.
arkadaşım kendi kendinize bir şeyler üretmeyin büyüklük öyle birkaç kişinin birkaç bişey söylemesi ile olmaz kupayla taraftarla olur bunlarıda silmeye kimsenin gücü yetmez o dediğin takımlar sadece şu an medyayı ele geçirdiler aradaki tek fark bu
__________________
Kudretin taraftarındır Renklerin onurundur En büyük silahın ise ahlakındır BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN
KaRaHaNLI Ofline   Alıntı ile Cevapla