Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-06-2008, 08:02   #1
Burcu_BJK1903
Banned
 
Burcu_BJK1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Kolot bombaladı

Kolot bombaladı
Click the image to open in full size.

Abdi Celalettin Kolot, "Ben futbolu Ertuğrul'dan daha iyi biliyorum. O zaman onun Beşiktaş'ın başında olmaması gerekir" dedi.
2.6.2008



‘Cisse’yi ben aldım’
Bir dönem Beşiktaş’ta yöneticilik yapan Abdi Celalettin Kolot, Futbol Extra dergisine çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte Kolot’un olay yaratacak sözleri: Ertuğrul, Beşiktaş’a üç tane transfer yaptı. Diatta, Schildenfeld ve Higuain. Bunların Beşiktaş’a zararı 10 milyon eurodan aşağı değil. Buna karşılık benim Beşiktaş’a aldığım Tello ve Cisse ise en az 10 milyon euro kâr. Demek ki ben futboldan Ertuğrul’dan daha iyi anlıyormuşum. O zaman onun Beşiktaş’ın başında olmaması gerekir...
Demirören’le olmaz
“En başta başkan bana “Lucescu’yu alacağım” dedi. Ertesi sabah uyandığımızda Ertuğrul’la anlaştığını bir gazeteden öğrendik. Yönetimden bir kişiye dahi söylenmeden bu iş başkan tarafından gazeteye söylenmişti. Beşiktaş başındaki bu kişilerle bir yere varamaz. Yıldırım Demirören’in bu işi beceremeyeceği tescillenmiştir. İyi insan, bundan da eminim ama otuz yıllık dostuna verdiği sözlerden döndü ve beni arkadan vurdu. Kendisi için potansiyel bir tehlike olduğumdan böyle yaptı.”
__________________
Click the image to open in full size.

Yönetime İSYAN, İnadına TORAMAN
Burcu_BJK1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla