Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-06-2008, 08:03   #1
Burcu_BJK1903
Banned
 
Burcu_BJK1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Sağlam mesajlar

Sağlam mesajlar
Click the image to open in full size.

"İhtiyaca yönelik transferler yapıyoruz. Eksiklerimize göre takviyeler olacak"
2.6.2008



‘Takımı etüt ettik’
Beşiktaş'ın genç hocası Ertuğrul Sağlam, BJK TV’ye durum değerlendirmesi yaptı. Zapotocny ve Sivok’la sözleşme imzaladıklarını söyleyen Sağlam, “Seriç’le de anlaştık, iş imzaya kaldı. İhtiyaçlara yönelik transferler yapıyoruz. Geçen sezon takımımızı iyi etüt ettik. Transfer politikamızı da eksiklerimizi gidermek üzerine kurduk. Aldığımız üç oyuncu dışında, iki futbolcu daha renklerimize bağlayıp transferi kapatmayı planlıyoruz. Daha fazla oyuncu transfer etmek istemiyoruz” dedi.
‘Fulya’da ön kamp’
Yeni sezonda Avrupa’da ve ligde zirveyi hedeflediklerini belirten Sağlam, sözlerini şöyle noktaladı: Altyapıdan yetişip, gelişmeleri için geçen sezon kiralık olarak gönderdiğimiz oyuncuları çok dikkatli takip ettik. PAF takımındaki oyuncuları da izliyoruz. Bu sezon kadroya katmayı düşündüğümüz oyuncularla birlikte yaklaşık 25-26 kişiyi, Haziranın 26’sında yeni sezon hazırlıkları başlamadan 10 gün önce Fulya’da toplayıp ön kamp yapacağız. Bu oyuncuların son durumlarını görmek istiyoruz...
Fuarı ziyaret etti
Ertuğrul Sağlam, CNR Fuar Merkezi’ndeki SporShow 2008 fuarında Kartal Yuvası standını ziyaret etti. Kartal Yuvası’nın açmış olduğu standı “Fuarın en güzel ve etkileyici standı” olarak değerlendiren Ertuğrul Sağlam, çeşitli ürünler satın aldı. Taraftarlarımızın ilgi gösterdiği genç çalıştırıcı, futbolseverlerle bol bol fotoğraf çektirdi.
__________________
Click the image to open in full size.

Yönetime İSYAN, İnadına TORAMAN
Burcu_BJK1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla