Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-06-2008, 08:49   #1
Burcu_BJK1903
Banned
 
Burcu_BJK1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Demirören'den olay açıklamalar

Click the image to open in full size.
Demirören'den olay açıklamalar
02 Haziran 2008 Pazartesi 09:48
Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım hakkında çok ilginç açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, geçmiş sezon ile yapılan transferlere kadar her şeye açıklık getirdi... Fotospor, Demirören’in gündeme ilişkin görüşlerini aldı. Örneğin son günlerin en çok konuşulan olayı Emre’nin Fenerbahçe’ye transferi ve bu transferi gerçekleştiren Aziz Yıldırım’ı da konuştu

İşte Demirören’in ezeli rakibi, ebedi dostu Fenerbahçe’nin başkanı Aziz Yıldırım hakkındaki sözleri: “Sayın Yıldırım, başarıyı da başarısızlığı da kendine mal etmesini başaran bir yönetici... Fenerbahçe’ye kazandırdığı tesislerle camiada büyük destek aldı... Futboldaki başarısızlığı da kıvrak davranışlarla gündemden düşürmeyi başardı... Son zamanlarda aldığı oyuncularla Fenerbahçe’nin efsane başkanı olarak nitelenmeye başladı... Ancak böyle bir kadro kuracaksın ve dünyaca para dökeceksin ama halen başarılı olmakta zorlanacaksın... Bu da Yıldırım’ın şansızlığı olacak... Bir gerçek var; başarıyı doya doya kutlamayı seven Yıldırım, başarısızlıkta sessiz kalarak ve yaptığı açklamalarla gündemi değiştirmesini de çok güzel beceriyor.”
Emre’nin transferi konusunda ise Demirören, “Emre kendini kanıtlamış bir oyuncu... Herkes takımında görmek ister. Ancak dengeleri bozmamak gerekir” dedi.
__________________
Click the image to open in full size.

Yönetime İSYAN, İnadına TORAMAN
Burcu_BJK1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla