Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-06-2008, 09:07   #1
Burcu_BJK1903
Banned
 
Burcu_BJK1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Sahte içki operasyonu

Şişli'de sahte içki operasyonu yapan polis ekipleri, bir imalathane ile içkilerin piyasaya sürüldüğü bir Tekel bayiine baskın düzenledi. Operasyonda şişelere doldurulmuş halde piyasaya sürülmeye hazır çok sayıda sahte rakı, viski ve votka ele geçirildi.
Şişli Asayiş Büro Amirliği'ne bağlı ekipler, alınan bir istihbaratı değerlendirerek, sahte içki üretilen bir imalathaneye baskın düzenledi. Eski Sanayi Mahallesi yakınındaki bir müzikholün üst katında bulunan imalathaneyi basan polis ekipleri, 32 şişe rakı, 6 şişe votka ile şişeleri doldurup kapaklamada kullanılan malzemeleri ele geçirildi. Gözaltına alınan S.A., A.F., A.F. ve S.S. sorgulanmak üzere Asayiş Büro Amirliği'ne götürüldü. Daha sonra ise Pangaltı, Eşrefefendi Sokak 31/1 numarada bulunan Fırat
Tekel Bayii'ne giden polis ekipleri, piyasaya sürülmeye hazır halde olan 145 şişe rakı, 18 şişe votka ve 31 şişe viski ele geçirdi. Sahte içkilerin ilk baskının yapıldığı müzikholün üst katında üretildiği belirlenirken, toplamda 177 şişe rakı, 31 şişe viski ve 24 şişe votkaya el konuldu.
Öte yandan sahte içkilerin başka yerlerde de pazarlandığı öğrenilirken, bu kapsamdaki baskınların süreceğini belirtildi.
__________________
Click the image to open in full size.

Yönetime İSYAN, İnadına TORAMAN
Burcu_BJK1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla