Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-06-2008, 16:44   #1
büşra_BjK
 
büşra_BjK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Bobo kalıyor

Bobo kalıyor

Beşiktaş, Ankaragücülü Bebbe’den vazgeçti, Brezilyalı golcüyle devam kararı aldı. Türk vatandaşı olduğu için Bebbe’yi düşünen Kartal, Kamerunlu oyuncunun milli takıma katılmasıyla geri adım attı.Beşiktaş’ın durumu yılan hikayesine dönen Bebbe’nin transferinden vazgeçtiği, Bobo’yu ise çok uygun bir teklif gelmemesi halinde kadroda tutma kararı aldığı bildirildi.

Ankaragücü’nün, sözleşmesini bir yıl uzattığını ileri sürdüğü, İstanbul Büyükşehir Belediyespor’un ise peşinat vererek imza attırdığını açıkladığı Bebbe ile ilgili uyuşmazlığın kısa sürede cözümlenmeyeceğini dikkate alan siyah-beyazlı kulübün bu oyuncuyu transfer listesinden çıkardığı kaydedildi.Bebbe’nin Kamerun Milli Takım kampında olması ve forma giymesi halinde Türk statüsünden çıkacağı riskinin de söz konusu kararda etkili olduğu vurgulandı.

Talibi çoktu

Bir süredir çeşitli transfer teklifleri olan Beşiktaş’ın golcüsü Bobo’yu göndermeme düşüncesinin ise Bebbe’den vazgeçilmesi kararının rol oynadığı ifade edildi. Beşiktaş Menajeri Sinan Engin’in Brezilyalı oyuncuya çok yüksek miktarda bir teklif gelmemesi halinde satmaktan vazgeçtiğini söylediği öğrenildi. Bilindiği gibi Bobo’ya, Fransa’nın Marsilya, Monaco, St. Etienne ve Rusya’nın CSKA Moskova takımlarının talip olduğu ileri sürülmüş, ancak siyah-beyazlı kulübe resmi bir teklif iletilmemişti.

CEMAL ERSEN / Milliyet
__________________
Click the image to open in full size.
büşra_BjK Ofline   Alıntı ile Cevapla