Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-06-2008, 17:39   #1
pusucukurt
Banned
 
pusucukurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Bu Benim Son Umudum Sen Benim Tek SEvdiğimsin

İnsanın İstediklerini Kurdugu hAyalleri VE Düşüncelerini karşı tarafa söylemesi bazen o kadar zordurki. Beklenmedik Engelelr vardır önünde. Ve BEnimde Öyle Engeller varken Tum cesaretimle Hepsini Açık Bir şekidle Söyledim Sana. Bir Karşılığı Olması O kadar Zor bir ihtimalki bir umutla söyledim.. VE o engelelr ortadan kalktıgında yanında olamamaktan korktugumdan hepsini söyledim.Kaybetmekten Korktugumdan herşeyi itiraf ettim. Belki Doğru Zamanı Değildi Söylemenin Ama Yniede Senin Hayatında Olmak İstediğimden söyledim..

Seninle kurdugum hayalleri sana anlattım seni düşüncelerimde nasıl sakladıgımı analttım sana. Defalarca sıkılmadan bıkmadan usanmadan. Uzun Bir Bekleyi şAldı Beni. Yolunu bekler oldum. Haaytıma girmen için bir ömür snei bekliyeceğimi söyledim sana. Ve bunun içni ugrastıgımı göstermeye çalıştım. Bazen başarılı oldu mbazen başarısız. Bazen kırgınlık oldu içmide ama yinede beklemektenv azgeçmedim etmiyorum. Seni Beklemekten bıkmadım bıkmıyorum..

SAdec eistiyorum hayatımda seni istiyorum. Seni Rahatsız etmeden senind ehaberin olarka seni bekliyorum. Bazı gecelerde derin düşnücelere daldıgımda bir iki damla gözyaşı gelsede içmideki umut sayesinde sank beni izliyomuşsun gibi gülmeye çalışıyorum.. Surtaım asıldıgında üzülme diye Senin isteğinle gülmeye çalışıyorum..

Sendne etkilendiğmi sendne hoşlandıgım gunden beridir ara ar aseni düşünürken şu son zamanlarda her vaktimde seni düşünüyorum.Bir Aşk Canlandırıyorum içimde Bir Sen bir benim oldugu bir aşk canlandırıyoru myüreğimde. Elelrindne tutuyorum sana sarılıyorum hayallerimde. gözlerinde kendimi görüp mutlu oluyoru mdüşnücelerimde. Yanında Nefes almadan senin içni şarkı söyleyip duruyoru msaatlerce. Anlıyacağın ben seni şuanda sensiz yaşıyorum. Seni senile yaşamak içni bekliyorum. Ve bekliyeceğimi biliyorsun..
Seni bir ömür bekleme gereksede senin yanında aşkı tadabilmek için bekliceğim ..Ben seni ömrümün bir aprçası olarak görüdüğüm düşnüdüğmü gündne beridir bekliyorum... bu benim son bekleyişim bu benim son sevgim..Bu benim son umudum. Sen benim tek sevdiğimsin.....


Mustafa Kurt ( pusucukurt ) özel birisine
__________________
Click the image to open in full size.
pusucukurt Ofline   Alıntı ile Cevapla