Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-06-2008, 17:50   #9
jaSmin
 
jaSmin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Nihat: Fener’de oynamak onurdur!


Click the image to open in full size. Yönetimin muhteşem teklifi karşısında çok mutlu olan Nihat Kahveci kısa ve öz konuştu Villareal’den yılda 1.7 milyon euro kazanan Nihat’a Fenerbahçe 3.5 milyon euro teklif etmişti. Görüşmede Milli futbolcunun, ‘Fenerbahçe gibi dev kulüpte oynamak onurdur. Şartlar oluşursa seve seve gelirim’ dediği öğrenildi. Ancak İspanyol takımı işi zora sürecek

Emre Belözoğlu’nu alarak transfer bombalarını patlatmaya başlayan Fenerbahçe, Nihat Kahveci’de de büyük bir aşama kaydetti. Gelecek sezonlarda yabancı sayısı azalacağı için şimdiden en iyi yerli futbolcuları kadrosuna dahil etmeye çalışan Sarı-Lacivertliler, Villareal’de oynayan Milli oyuncuya muhteşem bir teklif yapmıştı. İspanyol kulübüne 7 milyon euro bonservis bedeli öneren Kanarya, takımından yılda 1.7 milyon euro kazanan Nihat Kahveci’ye de yılda 3.5 milyon euro teklif etmişti.

Görüşmenin detayları da yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. Fenerbahçe’nin bu teklifi karşısında çok mutlu olan Nihat Kahveci’nin, ‘Fenerbahçe, Avrupa’nın yükselen değeri. Çok büyük bir camia. Fenerbahçe’de forma giymek her Türk gencinin hayalidir ve büyük bir onurdur. Şartlar uygun olursa seve seve gelirim’ dediği yakın çevresinden öğrenildi.

Ancak bu transferde Fenerbahçe’nin işi gerçekten zor. Çünkü bu sezon La Liga’da muhteşem bir performans sergileyen Villareal, ligi ikinci bitirerek Şampiyonlar Ligi’ne katılma hakkı kazandı. Böyle bir şansı bir daha elde etmesi çok zor olan İspanyol kulübü, bu yüzden Nihat’ı bırakmaya yanaşmıyor. Villareal Yönetimi’nin Nihat’ın kalması için her türlü fedakarlığı yapacağı ve astronomik bir bonservis bedeli isteyeceği de ifade edildi.

Yıldırım bombaları TV’de patlatacak

Fener'e çağ atlatan Aziz Yıldırım, bugün FBTV’ye çıkacak ve birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulunacak. Başkan, Emre Belözoğlu’nun transferinden, yeni alacakları yabancı yıldızlara kadar çeşitli konularda çarpıcı yorumlarda bulunacak. 14.00’te İhsan Topaloğlu’nun programına çıkacak olan Aziz Yıldırım’ın, Zico konusuna da değinmesi bekleniyor.

Tottenham rakip oldu
Nihat Kahveci’yi almaya çalışan Fenerbahçe, Villareal’le uğraşırken bir de başına Tottenham çöreklendi. İngiliz kulübü Nihat’ı alabilmek için Villareal Yönetimi ile görüştü ve kaydadeğer bir teklif sundu. Tottenham, Fenerbahçe’nin teklifinin de üzerine çıktı ve 8 milyon euro önerdi. Ancak İngilizler Nihat’a yılda 2 milyon euro teklif edince transfer zora girmiş oldu.
(Star)
jaSmin Ofline   Alıntı ile Cevapla