Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-06-2008, 07:48   #1
pusucukurt
Banned
 
pusucukurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Hep BEklicem Seni Yanıma Gelmeni

Hani Bazen İnsanlar Yavaşca Çıkar Yaaİnsanın Hayatından Bende Aynı Yavaşlıkla Hayatına Giriyorum Her Geçen Gun Bir Adam Daha Yaklaşıyorum Sana. Sabırsız Biri OLdugum İçin Yol Bana Uzun Gelsede Her GEçen Gun Biraz Daha Yaklaşıyorum Sana. Seni Tanımaya Çalışırken Bir Yandan, Diğer Yandanda Beni Tanıman İçin Ugrasıyorum.Hani DErler Yaa Aşk Öyle Birşeydirki İnsanı Alıp Götürür Biyeriye Koyar BEnide Alıp Koysun Seni Yanına Diye Ugrasıyorum. Aşkın Evrelerini Sindire Sindire Yaşıyorum. Bazen Sessiz Bir Üzüntü Alıyor Ya Beni. Hayallere Dalıyorum. Olmasını İsteyipte Olmayan Hayallere Dalıyorum. Seni Düşünüyorum Gunlerce. Düşüncelerimi İfade Etmekte Zorlukta Çeksem BEnim İçin Ne KAdar Önemli OLdugunu Göstermeye Çalışıyorum. AZçok Taıdın Beni SEnin Tanıdıgın Kadarda Ben Seni.

Bilmen GEreken Çok Şey VAr Hayatımda. Ne KAdar YEr Edineceğini Ne KAdar Sevebileceğimi Görmen Lazım Benim. Seni Ne Kadar Düşündüğü Sensiz Gunlerin Geçmediğini Bilmen Lazım.Seni Düşünürken Aldıgım Her Nefes İçimi Garip Bir kıpırdama GEtiriyor. Ve O Kadar Hoş Bir Duyguki Kendimi Alamıyorum Seni Düşünmekten. Bazen Seni Düşünürken Bir Kaç Efekt Ekliyorum Hayallerime. Daha Heyecanlı Daha Zevkli Olsun Düşüncelerim Diye.

Bana Gelirsek Uzakalrda Bir Yerde Seni Düşünen VE Seni Hayatında Olmak İsteyen Biri Olarak Bekliyorum. BEn Seni Seninle Yaşamak İçin Dua Ediyorum.
NE OLursa Olsun Senin İçin Bekliyorum.. VE Hep BEklicem..... Beni Hayatına Sokabileceğin Gunu Beklicem


Mustafa Kurt ( pusucukurt )
__________________
Click the image to open in full size.
pusucukurt Ofline   Alıntı ile Cevapla