Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-06-2008, 08:00   #1
Burcu_BJK1903
Banned
 
Burcu_BJK1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Peşin fiyatına dört taksit!

Peşin fiyatına dört taksit!
Click the image to open in full size.

Beşiktaş, Sivok transferini en sonunda borsaya da bildirdi.Kartal, Çek yıldızın bonservisini dört taksit halinde ödeyecek.
3.6.2008



Yıllık 800 bin Euro
Yeni sezonda şampiyonluk hedefleyen ve bu amaç doğrultusunda transfer çalışmalarına hız veren Beşiktaş ilk bombayı Tomas Sivok ile patlattı. Çek futbolcuyu resmen renklerine bağlayan Kara Kartallar, yıldız oyuncunun transferiyle ilgili ayrıntıları İstanbul Menkul Kıymetler Borsası’na bildirdi. Yapılan açıklamada Udinese’ye 4 milyon 700 bin Euro, 4+1 yıllık sözleşme imzalayan Sivok’a da yıllık 800 bin Euro garanti para ödeneceği belirtildi.

Beş yıl Beşiktaş’ta
4 Milyon 700 bin Euro gibi yüksek bir bonservis bedelini gözden çıkaran Siyah-Beyazlılar, bu bedeli dört yıllık geniş bir ödeme planıyla Udinese’ye verecek. Futbolcuya yıllık 800 bin Euro garanti para ödeyecek olan Siyah-Beyazlılar, ayrıca bir defaya mahsus olmak üzere sezon içinde ilk 11’de 10 resmi maç oynarsa 50 bin Euro, 20 Resmi maç oynarsa ayrıca 50 bin Euro verecek. Opsiyonlu yıl olan 2012-2013 sezonu için ise futbolcuya 1 milyon 200 bin Euro garanti ücret ödenecek.

İşte Kartal’ın ödeme planı
2008 300 bin Euro
2009 1 milyon 450 bin Euro
2010 1 milyon 450 bin Euro
2011 1 milyon 500 bin Euro

Kısa...Kısa...

Ekrem Dağ’da işlem tamam

Beşiktaş’ın bir süredir ilgilendiği Gaziantepspor’un sol kanat oyuncusu Ekrem Dağ ile prensip anlaşmasına vardığı öne sürüldü. Her konuda anlaşılan gurbetçi yıldız ile önümüzdeki günlerde resmi sözleşmenin imzalanacağı kaydedildi. Bu arada Kara Kartal’ın Bursaspor’un genç futbolcusu İsmail Özgür Göktaş’ı transfer etmek istediği iddia edildi. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın İsmail’i özellikle istediği bildirildi.

PAF takımı ikinci oldu
İsviçre’de düzenlenen Chenois Turnuvası’na katılan Beşiktaş PAF Takımı, finalde Espanyol’a 2-1 yenilerek turnuvayı ikinci sırada tamamladı. Chenois’e 1-0 yenilen, Barcelona’yı ise 1-0’la geçen Siyah-Beyazlılar son maçında Nice’i 1-0’lık sonuçla devirmişti. Finalde güçlü Espanyol ile karşılaşan Kara Kartallar, mücadeleden 2-1’lik sonuçla mağlup ayrılınca son iki yıldır kazandığı kupayı kaptırdı. PAFlar’ın kalecisi Rasim Mutlu turnuvanın en iyi kalecisi seçildi.

Mevlüt Erdinç’e Wigan da talip
Bobo’nun ayrılması halinde kadrosunu bir forvetle güçlendirmeyi planlayan Beşiktaş, Sochaux’nun genç yıldızı Mevlüt’ü listesine almıştı. Siyah-Beyazlılar’ın yeni sezon planları içerisinde yer alan 21 yaşındaki milli futbolcuyla, İngiltere ekiplerinen Wigan Athletic’in de ilgilendiği öğrenildi. Mevlüt, daha önce yaptığı açıklamalarda, futbol yaşamını Türkiye’de sürdürebileceğini belirtmişti.

Cevahir’e de Kartal Yuvası
Beşiktaş’ın lisanslı ürünlerinin satışını yapan Kartal Yuvası büyümeye devam ediyor. Geçtiğimiz ay faaliyete giren Adana ve Denizli mağazalarının ardından İstanbul Cevahir Alışveriş Merkezi’nde de yeni bir satış noktasının açılacağı bildirildi. Haziran ayı içerisinde hizmete girecek olan Kartal Yuvası mağazası dördüncü kat 266 numarada resmen açılacak. Resmi açılış tarihi daha sonra duyurulacak.
Eski başkan Mehmet Üstünkaya anılacak
Beşiktaş Kulübü’nün eski başkanlarından Mehmet Üstünkaya, bugün kabri başında anılacak. Siyah-Beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, Beşiktaş’ta uzun süre yöneticilik, 1973-1977 ve 1981-1984 yılları arasında başkanlık yapan Mehmet Üstünkaya için, 8. ölüm yıldönümünde Aşiyan Mezarlığı’ndaki kabri
başında anma töreni düzenleneceği bildirildi.
__________________
Click the image to open in full size.

Yönetime İSYAN, İnadına TORAMAN
Burcu_BJK1903 Ofline