Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-06-2008, 15:12   #1
MetiN
 
MetiN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Bizi yenmek çok zor olacak'

Bizi yenmek çok zor olacak'Click the image to open in full size.Londra doğumlu Kazım Kazım, gerçek anlamda bir takım olmaları halinde şampiyonada A Milli Takımı yenmenin çok zor olacağını ifade etti.
3.6.2008


Ay-Yıldızlılar’ın Londra doğumlu Türk oyuncusu Kazım Kazm, Futbol Federasyonu’nun dergisi Tam Saha’ya yaptığı açıklamada, grup maçları sonunda Portekiz’le birlikte bir üst tura yükseleceklerine inandığını söyledi. Kazım, “Gerçek anlamda bir takım olabilirsek bizi yenmek gerçekten çok zor olacak. Fatih hocama, taraftarlara ve aileme layık olacak bir oyun sergilemek istiyorum. Gençlere Türkiye’de daha fazla şans tanınmalı. Şampiyonlar Ligi’nde Chelsea’ye attığım golün hem Türk futboluna hem de formasını giydiğim Fenerbahçe için çok önemli olduğunu düşünüyorum” dedi.
ARDA TURAN
Milli futbolcumuz Arda Turan, “Avrupa Şampiyonası’na giden bir takımın içinde olmak benim için çok önemli. Teknik direktörümüz Fatih Terim, kötü oynadığımız zaman belki gelip bize bağırır, kızar ama dışarıya ve medyaya asla böyle bir görüntü vermez. Gelecek planlarımı 29 Haziran’a kurdum. Takımım Galatasaray, ne derse onu yapacağım. Türk insanı, kendi futbolcusunun yeteneklerine inanmalı. Galatasaray’da Cevat hoca bize antrenörlükten çok, ağabeylik yaptı” yorumunu yaptı.
MEHMET TOPAL
Türkiye’nin çok koşan ve birbirini tanıyan oyunculardan oluştuğunu ifade eden Mehmet Topal, “İnşallah turnuvada mücadelemizin karşılığını alır ve final oynarız. A Milli Takım’da oynamak benim için tam bir çocukluk hayaliydi. Finallerde elimden geleni yapmaya çalışacağım. Galatasaray’da Cevat Hoca, Kalli’yi hiç aratmadı. Ayrıca Tobias Linderoth’un tecrübesiyle bana yaptığı yardımlardan dolayı teşekkür ederim” diye konuştu.
__________________
Forum Kurallarına Uyalım !!!

BesiktasForum.NET


.........
MetiN Ofline   Alıntı ile Cevapla