Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-06-2008, 19:50   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
7 numara rafa!

7 numara rafa!

Tarihte yerini alacak! Real Madrid başkanı Ramon Calderon, kulübün efsaneleşmiş yıldızı Raul futbolu bırakınca, 7 numaralı formasını da rafa kaldırmayı düşündüklerini söyledi. Calderon, Raul'un isminin Real Madrid tarihine damga vurmuş olan Juanito, Bernabeau gibi isimlerle birlikte anılması gerektiğini de sözlerinin arasına ekledi.
İspanya'nın ünlü Marca gazetesinden Robert Gomez'in "Peki Cristiano Ronaldo gelirse 7 numaralı formayı kim giyecek?" sorusuna, "Raul'un numarası dokunulmaz" şeklinde cevap veren Calderon, zamanında ünlü 7 numara Beckham'ın da Real Madrid'e geldiğini ancak kulüpte o numaranın gerçek sahibinin Raul olduğunu söyledi.
İngiliz temsilcisi Manchester United'ta 7 numaralı formanın her dönem bir temsilcisi olduğunu belirten Calderon, o formayı zamanında George Best, Eric Cantona, David Beckham gibi isimlerin giydiğini şimdi de C.Ronaldo'nun taşıdığını söylerken, aynı durumun kendileri için geçerli olmayacağını ve Raul'dan sonra 7 numaralı formasının kulüp müzesinde sergilenmesini planladıklarını açıkladı...
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla