Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-06-2008, 08:39   #1
Burcu_BJK1903
Banned
 
Burcu_BJK1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 İnternette tanışıp soydular!

İzmir'in Bornova İlçesi'nde internette tanışarak arkadaş olduğu genç kızın cüzdanını çalan E.M. ve arkadaşı, kızın kredi kartıyla kiraladıkları otomobile benzin alınca yakalayı ele verdi.
Bir sağlık kuruluşunda sağlık personeli olarak çalışan 22 yaşındaki P.B., yaklaşık bir ay önce internette tanıştığı E.M. ve Ç.Ş. ile arkadaş oldu. P.B. geçtiğimiz hafta gezmek için E.M. ve Ç.Ş. ile buluştu. Tanıştığı kişilerle bir süre sohbet eden genç kız, daha sonra Bornova'daki bir arkadaşının evine gittiğinde çantasının içindeki cüzdanın çalındığını fark etti. İçerisinde kredi ve kimlik kartları ile 260 YTL para bulunan cüzdanın arkadaş olduğu kişiler tarafından çalındığını anlayan P.B., polise başvurdu. Olayla ilgili çalışma başlatan Bornova İlçe Araştırma Ekipleri, kredi kartı ile yapılan harcamaları incelemeye aldı. Kredi kartından Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi karşısındaki bir benzin istasyonundan 60 YTL benzin alındığının tesbit edilmesi üzerine polis genç kızla birlikte benzin istasyonunun güvenlik kamerasından E.M. ile Ç.Ş.'nin alışveriş yaptığını belirledi. Bunun üzerine P.B., cep telefonundan E.M.'yi arayarak buluşma teklifinde bulundu. E.M., ilk önce P.B.'ye Bostanlı'ya gitmesini daha sonra karar değiştirdiğini söyleyip şehirlerarası otobüs terminalindeki dolmuş duraklarına gelmesini söyledi. P. B., buluşma noktasına giderken sivil polis ekipleri de dolmuş duraklarında genç kızı takip etti. Ç.Ş., P.B'yi görünce yanına gitti ve yakayı ele verdi. Kaçmaya çalışan E.M. de yakalandı. Gözaltına alınan iki zanlının, çipli olan kredi kartının şifresi olmadan alışveriş yapabilmek için benzin istasyonundaki arkadaşları A.A.'nın yanına gittiklerini söylemesi üzerine pompacı olarak çalışan A.A. da gözaltına alındı.
Özkanlar Polis Merkezi'ne götürülen üç zanlının işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi. E.M. ve Ç.Ş.'nin çeşitli suçlardan sabıkalarının bulunduğu öğrenilirken olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.
__________________
Click the image to open in full size.

Yönetime İSYAN, İnadına TORAMAN
Burcu_BJK1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla