Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-06-2008, 08:40   #1
Burcu_BJK1903
Banned
 
Burcu_BJK1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 3 yaşındaki kız kamyonet altında kaldı

Bahçelievler'de, 3 yaşındaki kız çocuğu, okul bahçesinde oynarken, okul kantinine mal getiren kamyonetin çarpması sonucu ağır yaralandı.

Özel bir otomobil ile hastaneye kaldırılan çocuk, kurtarılamadı. Aile, okul avlusunda hız yaptığı gerekçesiyle kamyonet sürücüsünü, güvenliği sağlamdığı iddiasıyla da okul yönetimini suçladı.

Kaza, dün akşam 18.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Bahçelievler Yenibosna Osmancık Sokak 25/3 numarada ikamet eden Barış Şanlıer'in 3 yaşındaki kızı Nisanur Şanlıer, komşularının 5 yaşındaki çocuğu ile Yetmişbeşinciyıl İlköğretim Okulu'na oynamaya gitti. Nisanur, diğer çocuklarla oynarken, kantine mal getiren Gökhan Ş.'nin (29) kullandığı plakası öğrenilemeyen kamyonet, okul avlusuna girdi. Kamyonetteki malı kantine boşaltan Gökhan Ş., iddiaya göre avludan çıkarken hız yaptı. Bu sırada, arkadaşlarıyla oynayan küçük Nisanur kamyonetin altında kaldı. Kamyonetin tekerleri karnından geçen Nisanur, özel bir otomobil ile Özel Yenibosna Hastanesi'ne kaldırıldı ancak burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kazadan sonra, Gökhan Ş. polise teslim oldu. Olayı duyan küçük kızın yakınları ise Özel Yenibosna Hastanesi'ne akın etti. Taksicilik yapan babası Barış Şanlıer ile annesi Şükran Şanlıer, kızlarının ölüm haberiyle yıkıldı. Nisanur'un cesedi Cumhuriyet Savcısı'nın talimatıyla otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu Morgu'na götürüldü. Yakınları ise zanlının gözaltında tutulduğu Yenibosna Polis Merkezi'ne akın etti. Polis zanlıyı linç etmek isteyen küçük kızın yakınlarını güçlükle sakinleştirebildi.

Öte yandan, Nisanur'un kazaya kurban gittiğini duyan akrabaları ve komşuları da taziye için ailenin ikamet ettiği adrese geldi. Taziyeye gelenleri Nisanur'un dedesi Bayram Şanlıer karşıladı. Bayram Şanlıer, komşularının 5 yaşındaki kız çocuğunun Nisanur'u oynamak için çağırdığını, onun da sevinçle evden çıkarak okul avlusuna gittiklerini söyledi. Bayram Şanlıer, 'Okulda öğrenciler de varmış. Avluda spor yapıyorlarmış. Nisanur da arkadaşlarıyla oynarken, okul kantinine mal getiren kamyonun altında kalmış.' dedi. Acılı dede, görgü tanıklarının kamyonetin çok hızlı manevra yaptığını ve çocuğu altına aldığını söylediklerini ifade ederek, sürücüyü ve okul yönetimini suçladı. Okul yönetimin öğrencilerin bulunduğu bir sırada okul avlusuna araç sokmaması gerektiğini belirten Bayram Şanlıer, 'Okul yönetimi, öğrencilerin sağlığını düşünmeli. Onlar da sürücü kadar suçlu.' dedi. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.
__________________
Click the image to open in full size.

Yönetime İSYAN, İnadına TORAMAN
Burcu_BJK1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla